Välj det bästa

Ibland känner vi hur känslorna bara bubblar inom oss, både goda och onda känslor. Dom goda känslorna är ofta lätta att visa och dela med sig av men värre för ganska många att våga visa sina onda känslor. 

Känslor kan göra ont och det som många gör då är att trycka undan dom och lägga på ett glatt yttre.

Men vad händer med oss då?

Vi trycker ner och vi trycker ner och till slut finns det inte plats för mer onda känslor och vi mår sämre och sämre och vi kanske till och med undrar varför. Det är inte alltid vi är medvetna om vad vi gör och varför.

Så det bästa för oss när vi känner att vi mår lite dåligt är att inte bara gå runt och acceptera sitt mående utan verkligen försöka ta reda på varför. Inte alltid så lätt. Men det finns hjälp att få.

För det är när du blir medveten om varför du mår dåligt eller varför du gör på ett visst sätt som det går att påbörja en förändring. Du behöver också vara medveten om att det kan ta lite tid. Men det går om du vill.

Så välj det bästa för ditt liv, våga berätta hur du känner och hur du mår och börja leva livet mer fullt ut. För vad vi vet så har vi bara ett liv, vi har olika tro på det, och då är det viktigt att vi tar hand om det på bästa sätt.

Känner du att du behöver en förändring så finns jag här och stöttar dig.

Det är inte alltid lätt att hitta rätt person för hjälp så därför erbjuder jag dig kostnadsfritt ett 15 minuters samtal via skype, telefon eller live för att vi ska få känna på om det känns rätt.

Så tveka inte att höra av dig med frågor eller om du vill boka en tid.

Allt gott!

Kram Vendela

 

 

4 Apr 2018