Blogg

God Jul och Gott Nytt År

23 dec 2017

Önskar alla en härlig, lugn och skön jul

och ett Gott nytt år.

Själv ser jag fram emot en lugn och skön jul tillsammans med min man och barnen och lite god mat och även mysiga lediga dagar tillsammans med min man Thomas.

Jag hoppas ni tar det lugnt i jul och njuter och så ser vi fram emot ett nytt spännande år. Jag hoppas vi ses då.

Julkramar från Vendela

 

Min mamma

14 dec 2017

Ja som en del av er vet så växte jag upp med en mamma som var alkoholist och en frånvarande pappa. Tror att jag var hos min pappa varannan helg, men har inget minne av att jag någonsin kände mig bekväm med det och trivdes där.

När jag var liten så jobbade mamma heltid och drack på helgerna från morgon till kväll. När jag blev äldre och flyttade hemifrån så eskalerade hennes drickande. Hon jobbade på ett litet företag som lades ner och hon blev arbetslös och det gjorde ju att det inte fanns något som hindrade hennes från att dricka. 

Hon har kört rattfull och blivit straffad för det, detta visste jag inget om utan hittade papper om det när hon dött. Hon försökte även ta sitt liv två gånger.

Att leva ihop med en alkoholist är inte lätt. Du vet aldrig hur läget är. Du vet aldrig om du kan lita på vad personer säger eller lovar dig och det även i nyktert tillstånd.

Kommer aldrig att glömma när mamma på fredagen efter jobbet lovade att vi skulle åka till stan nästa dag och shoppa. Det var innan jag fick ta bussen själv in till stan, jag kanske var 10-11 år. Jag blir så glad och rusar upp på lördag morgon och frågar: när ska vi åka? Då sitter mamma vid köksbordet med en mugg framför sig, för att jag ska tro att det är kaffe hon dricker, och hennes svar blir: vi ska inte åka!!!! 

Den besvikelsen jag kände där och då och vid många andra tillfällen är enorm. Jag litade inte på något hon sa förrän det blev av eller var gjort. Det har gjort att jag även idag har svårt att lita på människor innan jag känner dom. Efter ett tag så vet jag vem jag kan känna tillit till och inte. 

Jag träffade min man Thomas och vi fick vårt första barn när jag var 22 år. Kontakten med mamma blev mindre och mindre och det kunde gå 6 månader utan att vi hördes eller sågs. När vi väl pratade i telefon eller träffades så handlande allt om henne. Hon hade inget intresse av vare sig mig eller sina barnbarn. När jag berättade något om mig eller barnen så avbröt hon och pratade om sig själv istället.

När hon ringde visste jag aldrig i vilket skick hon skulle vara. Ibland var hon nykter, men ofta onykter och grät nästan alltid i telefonen. Ja sa även till henne att aldrig ta kontakt med mig i onykter tillstånd men det struntade hon i.

Till slut kände jag att jag inte mådde bra av att ha kontakt med henne. Jag skrev ett brev och förklarade och berättade om hur jag kände och mådde.

Efter ett tag kom det ett svar tillbaka och det var inget snällt svar. Jag blev så ledsen och storgrät. Hon skrev bland annat att det var mitt fel att vi inte hade kontakt längre. Det gjorde så ont och jag trodde på det. Mamma är alltid mamma och det mamma säger tror vi på. Detta gick jag och bar på i många år. 

Mamma dog år 2000 strax innan hon skulle fylla 59 år och jag känner att det var det bästa för henne. Hon mådde inte bra och var elak mot andra. Hon hade levt klart och behövde få frid. Det var en sådan lättnad när hon dog. (Hon dog i lungcancer. Min pappa dog 2007 i hjärtfel.)

På mammas begravning träffade jag en väninna till mamma. Hon berättade för mig att hon många gånger sagt till min mamma: du har bara en dotter, var rädd om henne. Där och då förstod jag att det inte var mitt fel att vi inte hade kontakt. Är så tacksam att Anita kom på begravningen och berättade det för mig. Annars kanske jag fortfarande hade känt skuld över det.

Jag vet att min mamma alltid har älskat mig och hon har också sagt det till mig ofta, ofta. Men det är inte alltid vi mår bra av att ha kontakt med våra nära och kära. Det är inte lätt att berätta för en närstående att vi inte mår bra vid kontakt. Men det är viktigt för oss själva att vi gör ett val som känns bäst för oss själva.

Jag vet varför min mamma drack och det är på grund av något som ingen ska behöva utsättas för. Men det är ändå ingen ursäkt varför hon behandlade mig som hon gjorde.

 

Känner du att du behöver prata med någon om detta eller något annan så finns jag här.

Kram Vendela

 

 

 

 

 

 

 

Klar änglahealing

29 nov 2017

Är så glad och tacksam att jag fick möjlighet att gå utbildning hos Lasse och Anita Rydström, Seven Heaven, på Öland. Jag blir så fylld av lugn och kärlek när vi har våra utbildningsträffar. Både härligt och tråkigt att det är slut. 

Träffat så många underbara och varma människor. Tack till alla som varit med och tack för alla fina ord. Värmer verkligen mitt hjärta och jag hoppas vi ses igen.

Vill du prova på änglahealing så välkommen att boka tid.

Mer information finns under Healing.

Varmt välkommen och jag hoppas vi ses.

Kram Vendela

HSP - Högkänslig person

18 sep 2017

Det är bara ett par tre år sedan som jag förstod att jag var en högkänslig person. Innan jag blev medveten om det så kände jag mig väldigt annorlunda och undrade varför jag var så konstig och känslig.

Det var när jag lyssnade på ett radioprogram på Radio Roslagen som jag förstod vad det var med mig. Det var precis som att Åsa Nilsson pratade om mig och det var otroligt skönt att få veta. Det var också en enorm lättnad att förstå varför och också veta att jag inte är ensam i detta.

Vill även du lyssna på radioprogram om högkänslighet eller annat så gå in på Radio Roslagen och välj webbradio och webbarkiv och där hittar du "Fånga ditt Liv med Gaya Pienitzka". Där finns olika program med olika teman.

Jag är väldigt känslig för ljud och doft, dofter kan göra mig väldigt irriterad och jag har ju också trott att alla känner samma doft som jag och även tyckt att det är konstigt när det inte varit så. Känner också väldigt lätt in stämningar och mående hos andra personer.

Bara för att du blir medveten om din högskänslighet så betyder det ju inte att det försvinner. Men däremot så får du en förståelse för varför du känner och reagerar på vissa saker. 

Så när du blir medveten om din högkänslighet så kan du välja att göra val så att du kan leva ditt liv så bra som möjligt. Det är naturligtvis inte alltid möjligt och vid sådana tillfällen så blir jag ofta väldigt trött efteråt och det kan sitta i i flera dagar beroende på vad jag har gjort eller vad som har hänt. 

Egentligen behöver det inte vara något märkvärdigt som gör att vi blir trötta men våra hjärnor tar in så mycket information hela tiden och till slut blir det för mycket. Tidigare blev jag bara sur och ledsen när kroppen blev trött och behövde vila men nu accepterar jag det och låter det vara så och sen är jag piggare igen.

Det är också vanligt med sömnsvårigheter bland högkänsliga. Oftast när jag ska sova så är huvudet fullt med tankar eller så har jag en låt som bara går och går och då är det väldigt svårt för mig att somna. Jag har löst det på mitt sätt så jag lyssnar på bok och då har jag lättare att släppa tankar och slappna av. Ibland sover jag bättre och ibland sämre. Jag sover inte bra men jag har accepterat att det är så här och jag gör ingen stor grej av det och känner att jag klarar min vardag med den sömnen jag får. Jag har provat insomningstabletter men det är inget som jag vill hålla på med och det hjälpte mig inte heller. 

Vill du ta reda på om du är HSP - high sensitive person - högkänslig person så kan du göra Elaine Arons självtest som finns på nätet:

https://sensitiv-hsp.se/hogkanslighet/elaine-arons-sjalvtest/

Jag har även läst ett par böcker:

Finns fler böcker i detta ämnet och en hel del information på nätet. Så bara sök så kommer du att finna det som passar dig bäst.

Vill du ha hjälp med att göra testet eller prata om din högkänslighet eller annat. Så bara hör av dig. Jag ser fram emot att få träffa dig och hjälpa dig på din resa.

Kram Vendela

 

 

Positiva tankar

4 sep 2017

Har skrivit om detta förut men det kan upprepas hur många gånger som helst. För det är verkligen så och det är så viktigt.

Positiva tankar ger mer positivt i livet!

Det kan låta som en klyscha för många, speciellt om man känner sig nere och livet känns tungt. Det är lätt att hamna i en negativ spiral där det negativa tankarna har tagit över. 

Som mycket här i livet så är det här inget som sker på en dag eller två, så det gäller att bestämma sig för att vilja förändra sitt liv och det är bara du som kan göra det jobbet.

För mig var det så att jag hade en liten figur på var axel, en negativ och en positiv, och då var det så att jag mest lyssnade på den negativa. Men med medvetna val har jag lyckats med en förändring. Självklart kommer det negativa tankar ibland men viktigt då att inte fastna där.

När den negativa tanken kommer så tänk om och låt den postitiva tanken ta över. Ju oftare du gör detta ju mer naturligt kommer det att bli för dig. Jag säger inte att det är enkelt men det går om du vill göra en förändring. För visst är det härligare att leva ett positivt liv.

Det positiva blir lite som ringar på vattnet, det sprider sig till andra i din omgivning också. Så då kan du tänka vad som händer när vi är i närheten av negativa individer.

Vi har en del måsten i våra liv och det är olika för varje individ vad som är ett måste. För mig och många andra är måste ett negativt ord och som jag har bytt ut till, jag vill/jag behöver.

Så några exempel på hur jag tänker och känner och hur du kan tänka istället:

Städning är inte en av mina favoritsysslor så för att tycka att det är lite mer ok att städa så tänker jag: Jag städar för att jag tycker om att ha det rent hemma och jag känner mig väldigt nöjd när jag städat klart. Så innan jag börjar städa så fyller jag mig med känslan av hur det känns när det är klart och då går det mycket lättare. Lyssnar även på bok eller musik och då tänker jag knappt på att jag städar.

Tycker också det är väldigt tråkigt att borsta tänderna men avskyr att gå till tandläkare: Så då tänker jag: Jag borstar tänderna för att jag inte vill gå till tandläkaren och laga hål. Jag smörjer in mina fötter varje kväll även om jag är trött för att jag vill ha mjuka fötter.

Kan naturligtvis skriva fler exempel men jag tror ni förstår. Så istället för att säga jag måste göra det och det så byt ut till jag gör detta för att jag mår bättre av det, det är mysigt med lite god mat i kylen, skönt med rena kläder i garderoben med mera med mera.

Jag önskar er alla en härlig positivt dag och behöver du hjälp med att förändra ditt tänk så finns jag här och hjälper dig gärna.

För det är väldigt härligt att leva ett positivt liv.

Kram Vendela

 

 

 

 

 

Insikter

21 aug 2017

Insikter är väldigt bra. Det är när du får en insikt som du blir medveten och kan göra en förändring.

En av mina starka insikter är när jag kom på att jag blev nedtryckt och även tillät mig att bli nedtryckt. Så där och då började min medvetenhet och förändring. Det är inget som sker över en natt eller så utan det gäller att jobba på det och bli ännu mera medveten och upptäcka det när det sker.

För ju mer medveten du blir desto snabbare upptäcker du det du blir utsatt för och då kan sätta stopp. Det är lätt att falla tillbaka i gamla mönster eftersom det troligen har pågått i flera år och det är det liv du har levt, så kallad igenkänningsfaktor. Men ge inte upp för du kommer att lyckas. Det är du som bestämmer över ditt liv och hur andra ska behandla dig.

Blir så glad när mina klienter säger: jag har fått en insikt. För då vet jag att personen blivit medveten och kommer att påbörja sin förändring.

Så vill du ha en förändring i ditt liv så kämpa på. Det går, ha tålamod och tro på dig själv.

Vill du ha hjälp och stöttning i din förändring så finns jag här, så tveka inte att höra av dig.

Kram Vendela

 

 

Änglahealing

10 aug 2017

Nu ska jag snart gå det sista steget i Healingutbildningen jag går och då behöver jag hjälp av fem personer som jag ska ge healing till två gånger och som även ska svara på några frågor.

Känner du att du skulle vilja prova healing och hjälpa mig med detta så hör av dig. Eller du kanske känner någon som skulle vilja prova healing.

Först till kvarn gäller.

Ring, sms, eller mail går bra:

0733-204003

medomtanke@bredband2.com

Om du skriver till mig så berätta då gärna när det passar dig bäst att komma.

Ser fram emot att få träffa dig.

Kram Vendela

 

 

Över

7 aug 2017

Nu är semestern över för denna gången och jag har haft en helt ok ledighet. Hade väl önskat lite bättre väder men vi har försökt göra det bästa av det. 

Vi har njutit av solen när den varit framme och tagit vara på stunderna. När det varit mulet och regn har vi ägnat oss åt annat som utflykter eller bygget.

V hari även haft fler gäster än vad vi brukar ha på sommaren så det har varit väldigt kul. 

Förra veckan köpte vi en husbil.

Helt galet, känner mig fortfarande i chock. Gjorde vi det verklgen? Så det blev en liten provtur i helgen. Känns spännande att få uppleva spontana utflykter här i Sverige utan att planera med hotell eller annat. Är heller inte så glad att bo på hotell på sommaren om det inte finns en balkong eller uteplats och det är inte så många hotell i Sverige som har det. Vill gärna vara ute så mycket som möjligt när det är härligt väder i Sverige. Den tiden är ju inte så lång här. Så jag vill verkligen njuta så mycket jag bara kan.

Så nu är jag redo för jobb igen. Ser fram emot att träffa mina klienter, både gamla och nya, och se dom utvecklas i sig själva. En otroligt härlig känsla att få vara med om det.

Ser fram emot att träffa dig om du känner att du vill göra en förändring i ditt liv.

Kram Vendela

 

Semester

10 jul 2017

Nu kommer jag att ha semester några veckor och kommer då troligen inte göra några blogginlägg om inte andan faller på.

Det går jättebra att höra av sig om frågor eller om du vill boka tid lite längre fram.

Önskar er alla en underbar sommar och jag hoppas att värmen kommer snart.

Kram Vendela

 

 

Kommunikation

6 jul 2017

Märker både här och då att det inte alltid är så lätt att kommunicera och det gäller både på arbetsplatser och privat. 

Så vad kan detta bero på? Är vi dåliga på att lyssna, är vi otydliga när vi berättar eller förklarar eller tar vi det för givet att alla förstår ändå?

Detta gäller även när män och kvinnor kommunicerar. Vi tror att vi förstår varandra och tror att den andre tänker som jag. Det kan till och med vara så att vi tror att partnern vet vad jag tänker. Men så är det naturligtvis inte.

Vet också att det för en del känns svårt och lite pinsamt att fråga när man inte förstår. Men varför? Är det inte bättre att få veta vad som menas istället för att gå och gissa och tro fel. Det kan ju vara så att du börjar på en ny arbetsplats med nya arbetsuppgifter. Någon berättar för dig hur du ska göra och du förstår inte riktigt, men känner dig dum att du inte förstår så du låter bli att fråga. Men vad är värst? Att fråga så att du vet hur du ska göra eller att kanske göra fel och få göra om.

Också väldigt viktigt att vi lyssnar på varandra när vi pratar och inte sitter och tänker på annat eller redan har en plan i huvudet som gör att vi tror att den som pratar säger något helt annat. För då kan det bli väldigt galet.

Själv försöker jag vara tydlig när jag förklarar och berättar men naturligtvis blir det tokigt ibland och jag tar för givet att alla förstår. Frågar gör jag också när jag känner att jag inte förstår och det är viktigt för mig. 

Så känn efter, hur gör du? Finns det något som du kan göra bättre för att kommunikationen ska bli bättre och missförstånden minska?

Berätta gärna.

Kram Vendela

 

Du har förändrat mitt liv

27 jun 2017

Flera av mina klienter säger ofta, du har förändrat mig och mitt liv och då svarar jag nej jag har inte förändrat ditt liv det har du gjort själv. Då ser dom ofta lite förvånade och fundersamma ut.

För så är det, jag kan inte förändra dig eller ditt liv det kan bara du själv göra. Däremot ger jag dig redskap för att ändra ditt liv. 

Det är inte inne hos mig i mitt rum som det sker utan det är när du går ut genom dörren och börjar använda redskapen vi kom fram till tillsammans, det kan vara en eller flera uppgifter. Det är när du börjar tänka annorlunda och blir medveten om exempelvis negativa tankar.

För det är ofta negativa tankar som styr vårt liv och att vi ofta trycker ner oss själva. Det är väldigt lätt att hamna i en ond spiral med negativa tankar om inte du eller någon annan blir medveten om det.

Ibland vill vi så gärna att någon annan ska svara på våra frågor vi har inom oss och tala om vad jag ska göra för att förändra mitt liv, en liten manual hade inte varit dumt. Men svaret finns inom oss själva. Så det är viktigt att lyssna inåt och känna på känslan. Var inte rädd att stanna upp lite och känna och vänta på svaret. I början kan det ta flera dagar, men det gör ingenting låt det ta den tid det behöver.

För en del kan det vara lite skrämmande i början men kan också bli väldigt skönt och tryggt att veta att du kan lita på dig själv och dina svar.

Här är också den kognitiva triangeln ett bra hjälpmedel.

Det börjar ofta med en tanke som sedan går ner i en känsla för att du ska kunna ta ett beslut och gå till handling. Så låt tanken hoppa lite fram och tillbaka i tanke och känsla innan den slutliga känslan infinner sig och du kan ta ett beslut. Ett mycket bra redskap.

 

Så en liten summering av detta inlägg:

Det är bara du som kan göra en förändring av ditt liv men jag hjälper dig gärna med lite olika redskap.

Ser fram emot att få träffa dig och hjälpa dig på din resa.

Kram Vendela

 

 

Glad midsommar

22 jun 2017

Vill önskar er alla en glad och härlig midsommar.

Det har gått lite upp och ner för mig när det gäller midsommarfirande. Jag har firat med andra familjer och även själv med Thomas. För några år sen när jag fortfarande kände utanförskap så kändes det otroligt jobbigt och misslyckat att vi firade midsommar själva.

Nu har jag en helt annan syn på detta har inget behov av att fira tillsammans med andra. Jag gillar det med och tycker det är väldigt kul att umgås med andra men jag känner mig trygg och lugn med mig själv och väldigt nöjd.

Thomas och jag brukar ta en sväng på lövmarknaden men i år blir det inget med det på grund av min skadade fot. Nu är det åtta dagar sen jag klantade mig och skadade foten och det går väldigt sakta framåt och jag börjar bli väldigt trött på det.

Så känner att det är viktigt att känna tacksamhet över hur lätt livet är med en fungerande kropp. Allt blir jobbigt med kryckor, bara att ta med sig en kopp te blir i stort sett omöjligt. 

Har varit ett par gånger hos Lottis på Laserhuset och fått laserbehandling som gör att läkningen går bättre. Så idag känns foten något bättre.

Hur ser din midsommar ut? Hör gärna av dig och berätta.

Känner du att du känner utanförskap och vill göra en förändring i ditt liv så hör av dig. Jag finns här och hjälper dig gärna.

Kram Vendela

Healing på distans

21 jun 2017

Det går även bra att ge och ta emot healing på distans. En del föredrar det och andra föredrar att få healing av en person i samma rum.

Det spelar ingen roll vilken form av healing du får, healingen går dit den behöver ändå.

Här finns ju också fördelar precis som vid samtal via skype. Att du kanske inte har möjlighet att komma till mig av olika anledningar eller bor på annat ort. 

Själv tycker jag om båda sorter. Ibland kan det vara skönt att bara ligga hemma i sin egen lugna miljö och bara slappna av, känna och ta emot. Ibland vill jag få healing på plats hos healern och även få känna händernas värme på min kropp. Även där  är vi alla olika och då är det bra att det finns olika sätt.

Vi ses på skype eller hörs på telefon med ett litet samtal innan healingen börjar och även när healingen är slut.

 

Mer information om healing finns i menyraden under Healing.

Vill du veta mer eller boka tid så hör av dig.

Telefon eller sms: 0733-204003

Mail: [javascript protected email address]

Går även bra att fylla i kontaktformuläret under kontakt.

 

Fina ord från klient som gjort distanshealing för första gången:

"La mig bekvämt och väntade, låg och lät tankarna komma och gå, sen började pirret, värmen och närvaron, helt otroligt. Inbillade jag mig? Nej det jag upplevde var inte inbillning. Efter healingen kände jag en skön känsla av välbefinnande. Tusen tack Vendela"

 

Kram Vendela

 

Samtal och coaching via skype

15 jun 2017

Det finns tillfällen då vi har svårt, ingen lust eller tycker att det är jobbigt att lämna hemmet. Men kanske ändå vill ha hjälp med att förändra sitt liv och då är ju tekniken så bra nu att vi kan träffas och ses via skype.

Har gått en utbildning via skype och det har fungerat hur bra som helst. Vi var fyra kurskollegor som träffades ungefär en gång i månaden och det blandat med handledning. Har även haft klienter via skype.  

När jag och min man bodde i USA i ca 8 månader så var det räddningen att kunna skypa med våra barn. Vi ser varandra så det känns som vi träffas.

Det kan finnas olika skäl till att vi inte vill eller kan lämna hemmet, det kan vara en skada, som jag nu som hoppar omkring på kryckor eftersom jag skadade min fot i lördags när vi höll på med vårt bygge här hemma, det är jobbigt att leta parkering i stan, det är sommar och sol och jag vill bara vara hemma och njuta, du bor inte i Karlskrona eller i närheten och vill ändå ha min hjälp eller så är det jobbigt att lämna hemmet.

Det kan också var så att du går i samtal hos mig men är lite krasslig en dag men vill ändå ha ditt samtal och då funkar det ju jättebra med skype även vid sådana tillfällen och ingen behöver bli smittad. Så det går ju även bra att mixa skypesamtal med att vi ses. Det som passar dig bäst.

Anledningen spelar ingen roll och det är inget vi behöver prata om, om du inte vill. Men det sköna är att skype finns och att fler har möjlighet att få möjlighet att förändra sitt liv till det bättre.

Har själv gått mycket i olika terapier och träffat många olika terapeuter, psykologer och kuratorer och vet att det kan vara lite svårt att hitta någon som känns rätt för just dig. Det kan vara en viss oro att gå till en person du inte känner.

Så jag erbjuder dig att kostnadsfritt ses i 15 minuter via skype så att du har möjlighet att få känna efter om det känns rätt. 

Så känner du att du vill ha hjälp med att förändra ditt liv så hör av dig.

Ser fram emot att få höra av dig och hjälpa dig på din resa.

 

Här några fina ord från klient via skype:

"Vendela har coachat mig via skype och det har verkligen fört mig framåt."

 

Kram Vendela

 

 

 

 

 

Samtal i grupp för kvinnor

14 jun 2017

 

Efter sommaren planerar jag att starta en samtalsgrupp för kvinnor.

Vi kommer att träffas en gång varannan vecka och 2 timmar per tillfälle.

Vill även träffa dig en gång individuellt innan gruppen startar, så att vi lär känna varandra lite och då kommer jag även ge dig mer information.

Vet du redan nu att du vill vara med i en grupp i höst så kan du redan nu göra en intresseanmälan och bättre kunna påverka dag och tid. Intresseanmälan är INTE bindande. 

Har själv gått mycket i samtalsgrupp och tycker det är en jättebra metod för att göra en förändring av sitt liv. Men första gången jag gick i grupp så gillade jag det inte alls. Utan bestämde mig redan direkt att hoppa av. Jag hoppade av och ångrade mig direkt och började efter ett tag igen och har efter det varit med i flera olika grupper.  

Det kommer att vara en öppen grupp, du går så många gånger du vill. Någon vill gå många gånger och någon annan känner sig nöjd efter färre gånger. Så det betyder att när någon slutar så kommer det in en ny.

I gruppen kommer vi att vara 6 - 8 deltagare. 

Varför samtal i grupp?

Du kan gå i grupp av många olika anledningar och det behöver inte vara för att du har ett problem eller mår dåligt.

Här är några exempel:

  • förändra ditt liv
  • öka din självkänsla och ditt självförtroende
  • lyfta ett beteende eller en oro som är svår att bryta
  • hitta din inre styrka och tron på dig själv
  • stress
  • utanförskap

Ja, det finns väldigt mycket att ta upp i en grupp och bli inte förvånad om det är fler i gruppen som känner lika.

Det är inte alltid så lätt att hitta svaret inom oss, men i en grupp speglar vi oss i varandra och då kan vi lättare hitta svaret inom oss själva. Inte så lätt att skriva om detta men kommer naturligtvis förklara mer när vi ses. 

Priset kommer att vara 250 kr per gång och betalas på plats vid varje tillfälle. Vill du betala för fler gånger på en gång och då få lite lägre pris så kan du välja på 6 gånger för 1250 kr eller 10 gånger för 2000 kr.

För det individuella samtalet på 60 minuter betalar du 250 kr. 

Det kommer att bli tisdag, onsdag eller torsdag, förmiddag eller eftermiddag. Vad passar dig bäst? 

Så för att vara säker på en plast i gruppen så anmäl dig redan nu och då har du större chans att påverka dag och tid.

Så tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill lämna en intresseanmälan och kom ihåg att intresseanmälan är inte bindnade.

För att anmäla ditt intresse eller ställa frågor så kan du använda kontaktformuläret som bland annat finns under kontakt eller skicka ett mail till: [javascript protected email address]. Skriv då gärna några rader om varför du vill gå i grupp och lite om vad du vill förändra. Vill du vara med och påverka dag och tid så skriv gärna det också. Jag hör av mig till dig så snart jag fått din anmälan eller förfrågan.

Jag ser fram emot att få träffa dig och följa dig på din resa. 

Kram Vendela

 

 

 

 

 

 

 

← Äldre inlägg

Nyhetsbrev och gästbok:

klart.se