Glad midsommar

Vill önskar er alla en glad och härlig midsommar.

Det har gått lite upp och ner för mig när det gäller midsommarfirande. Jag har firat med andra familjer och även själv med Thomas. För några år sen när jag fortfarande kände utanförskap så kändes det otroligt jobbigt och misslyckat att vi firade midsommar själva.

Nu har jag en helt annan syn på detta har inget behov av att fira tillsammans med andra. Jag gillar det med och tycker det är väldigt kul att umgås med andra men jag känner mig trygg och lugn med mig själv och väldigt nöjd.

Thomas och jag brukar ta en sväng på lövmarknaden men i år blir det inget med det på grund av min skadade fot. Nu är det åtta dagar sen jag klantade mig och skadade foten och det går väldigt sakta framåt och jag börjar bli väldigt trött på det.

Så känner att det är viktigt att känna tacksamhet över hur lätt livet är med en fungerande kropp. Allt blir jobbigt med kryckor, bara att ta med sig en kopp te blir i stort sett omöjligt. 

Har varit ett par gånger hos Lottis på Laserhuset och fått laserbehandling som gör att läkningen går bättre. Så idag känns foten något bättre.

Hur ser din midsommar ut? Hör gärna av dig och berätta.

Känner du att du känner utanförskap och vill göra en förändring i ditt liv så hör av dig. Jag finns här och hjälper dig gärna.

Kram Vendela

22 Jun 2017