Flytten

Info för er som är nya här, jag tog tidigare emot mina klienter i stan och så har det varit dom senaste 4 åren. Men i början av 2018 började jag fundera på att flytta min verksamhet från stan och få känna ännu mer lugn och ro.

Så tankarna gick fram och tillbaka, hur ska jag göra, fram och tillbaka. Så precis innan sommaren bestämde jag mig. Det kändes rätt i hela kroppen och jag tog mitt beslut. 

När vi byggde vårt hus i Lösen, så byggde vi först en garagelänga med en liten minilägenhet och det var där vi bodde under tiden vi byggde huset.

Annexet som vi kallar det har under åren varit uthyrt till bland annat studenter och pendlare. Sista september i år flyttade vår sista hyresgäst ut.

Min plan var att lämna Hälsoplan 5, Ronnebygatan 49, innan jul och ta emot mina klienter i januari. Så att vi i lugn och ro skulle kunna fixa till Annexet. Men så blev det lite panik på grund av takrenovering på Ronnebygatan och mitt rum är beläget högst upp. Så det var väldigt mycket bankande och oväsen och inte så passande när det var dags för healing och hypnoterapi.

Så min man Thomas och jag kämpande på med uppfräschning av annexet så att jag skulle kunna flytta in så fort som möjligt och det gick väldig bra. Vi kom hem från Spanien 5 oktober och dagen efter började vi rensa ut, sälja möbler, spackla, måla, lite nya inköp och flytt. Så den 23 oktober tog jag emot min första klient här i Lösen.

Det känns så otroligt bra och jag känner ett enormt lugn här. Jag måste erkänna att jag natruligtvis kände en viss oro att klienterna skulle minska men det är tvärtom, det är fler nya klienter som kontaktat mig och bokat tid. Ingen är gladare än jag eftersom jag verkligen brinner för att få hjälpa andra till bättre mående och ett mer glädjefyllt liv.

Så varmt välkommen till dig som vill hälsa på mig i mitt lilla kryp-in och få känna lugnet redan innan du kliver in genom dörren.

.

Du hittar mig på Långängsvägen 9 i Lösen. Vägbeskrivning hittar du i menyn under kontakt.

Önskar er alla en fortsatt skön dag och kom ihåg, det är aldrig för sent för förändring.

Kram Vendela

8 Nov 2018