Över

Nu är semestern över för denna gången och jag har haft en helt ok ledighet. Hade väl önskat lite bättre väder men vi har försökt göra det bästa av det. 

Vi har njutit av solen när den varit framme och tagit vara på stunderna. När det varit mulet och regn har vi ägnat oss åt annat som utflykter eller bygget.

V hari även haft fler gäster än vad vi brukar ha på sommaren så det har varit väldigt kul. 

Förra veckan köpte vi en husbil.

Helt galet, känner mig fortfarande i chock. Gjorde vi det verklgen? Så det blev en liten provtur i helgen. Känns spännande att få uppleva spontana utflykter här i Sverige utan att planera med hotell eller annat. Är heller inte så glad att bo på hotell på sommaren om det inte finns en balkong eller uteplats och det är inte så många hotell i Sverige som har det. Vill gärna vara ute så mycket som möjligt när det är härligt väder i Sverige. Den tiden är ju inte så lång här. Så jag vill verkligen njuta så mycket jag bara kan.

Så nu är jag redo för jobb igen. Ser fram emot att träffa mina klienter, både gamla och nya, och se dom utvecklas i sig själva. En otroligt härlig känsla att få vara med om det.

Ser fram emot att träffa dig om du känner att du vill göra en förändring i ditt liv.

Kram Vendela

 

7 Aug 2017