1 februari

Måndag och ny spännande vecka att se fram emot och även ny månad och lite närmare vår och sommar.

Fredagen var väldigt orolig för mig. Var och tittade på en lokal i stan och då är det dela rum med andra som gäller. Eftersom jag just nu känner mig lite desperat så är även det ett alternativ för mig för ett tag. Men får besked om det i slutet på denna veckan.

Skrev även på facebook i vår Wellnetwork-grupp och fick en del tips. Någon här som har tips på rum eller lokal så hör gärna av er.

Eftersom det är svårt att göra något åt lokalproblemet när det är fredag kväll och helg så försökte jag att koppla bort det så mycket som möjligt. Så vi åt lite gott och tittade på tv, bland annat på KHK som spelade borta mot Örebro och dom vann. Det är så roligt för dom att dom vinner och man ser ett helt annat självförtroende på isen och en helt annan blick i deras ögon. Så kul att se.

Bildresultat för khk

Lördagen blev en lugn dag för mig här hemma. Kände av dåliga nätter och oro i kroppen så tog det lugnt med lite pyssel här hemma. Thomas åkte till Kevin och Michaela för att hjälpa Kevin med att få in vatten i deras tvättstuga. Så nu är det klart. Dom har haft tvättmaskinen nere i källaren, en icke inredd källare, en källare man når utifrån. Så det kommer bli så mycket bättre nu när dom kan tvätta inne i huset. Det är ju en av fördelarna med att bo i hus.

På kvällen blev det hummer till förrätt, som Thomas fått i julklapp, och kyckling till varmrätt. Sen blev det soffhäng med tv. Även denna kväll spelade KHK mot Örebro fast hemma denna gången och dom vann med 8-2. Helt otroligt kul att se. Sällan är ju en match bra när den slutar 8-2 men eftersom KHK har förlorat så många matcher och haft dåligt självförtroende så var det så kul att se hur bra dom kan spela.

I går söndag körde vi till Blomstermåla i Småland där Thomas föräldrar bor. Svärfar Lennart fyller 70 år imorgon men eftersom de flesta jobbar då så fick vi ihop hela gänget här ifrån Karlskona igår och åkte och överraskade honom. Han visste ingenting och blev väldigt glad och överraskad.

Bildresultat för lennart elmström

Vi hade en mycket trevlig dag, vi ses inte så ofta, så det var kul att ses och prata, och åt supergoda hemgjorda pajer, tårta och småkakor. Mums, mums.

Idag måndag och min administrativa dag här hemma. Har fått napp på min fråga om lokal och ska titta på en i stan i eftermiddag. Om jag fattat rätt så är det en lokal med två rum som jag i så fall ska dela med henne som har denna lokalen. Så det ska bli spännande att träffa henne och se om lokalen kan vara något för mig och att vi känner att vi kan dela. Så vi ska även ta en fika och prata. Så håll tummarna för mig.

Vi håller även på att planera Thomas 50-årsdag som är 30 mars. Vi funderar på att spendera den dagen på Stufvenäs gästgiveri och ha en liten bjudning några dagar senare eftersom hans dag är mitt i veckan. Någon som har någon erfarenhet av Stufvenäs och vill dela med sig så är jag väldigt tacksam. Det är ganska dyrt att bo där så då vill man ju verkligen att det ska vara bra.

Bildresultat för stufvenäs gästgifveri

Bildresultat för stufvenäs gästgifveri

Bildresultat för stufvenäs gästgifveri

Så ser verkligen fram emot denna dagen och denna veckan.

Önskar er alla en härlig måndag och bra vecka.

Bildresultat för måndag

Kram Vendela

 

 

 

 

1 Feb 2016