1:a juni

Både ny vecka och ny månad. Juni är ju sommarmånad men temperaturen visar inte så. Ganska kyligt i luften. Men jag kan mycket bättre hantera denna kylan mot vinterkylan. 

I helgen har det hänt lite ditt och datt. Som en del av er vet så tycker jag mycket om att springa men i höstas så pajade båda mina hälsenor för andra gången. Så blev väldigt ledsen och besviken då. Men inte mycket att göra bara gilla läget och försöka hitta annan träning. 

Men för några veckor sedan började jag känna att jag nog var mogen för att springa igen och i lördags morse tog jag klivet och det gick bra. Ingen känning i hälsenorna. Tog det lite lugnare än förra gången så ska försöka jobba upp det lite lugnare än vad jag kanske brukar. Men superglad över detta.

Sen var det meningen att vi skulle åka till Aspö och titta på Kevin och fotboll. Hade sett fram emot att åka ut till Aspö, har inte varit där på flera år. Men bara drygt två timmar innan matchstart så blev matchen flyttat till Hasslö på grund av regnet. Aspö har visst ingen bra plan och troligen känslig för regn.

Så vi fick köra till Hasslö istället. Det blev en lätt seger för Hasslö, Hasslö vann med 7-0. Kevin slog en straff och gjorde ett mål. Så kul.

Bildresultat för hasslö goif

Söndag och mors dag. Fick fina presenter.

Tack söta.

På söndagen var det också dop för vårt lilla barnbarn Alicia. Vi var i Augerums kyrka.

Barnen som döps i Augerums kyrka får en fin litet droppe av glas.....

Som hängs upp i det här fina trädet. Efter ett tag får familjen hämta hem sin lilla droppe. Fint tycker jag.

Efter dopet följde Pauline med hem och vi hade en lugn och skön stund i uterummet innan vi fixade ihop en sallad med lite grillat kött.

Ja, denna nya vecka och nya månad började med en ny löprunda för mig och det gick bra idag med. Ingen känning i hälsenorna. Så nu känns hoppet ännu större. Så himla glad över det.

Idag fortsätter jakten på en ny lokal. Idag ska jag och Marie titta på en lite större lokal som vi i så fall kan dela. Så jag hoppas det kommer att kännas bra. Annars får vi hitta en annan lösning.

Jobbar eftermiddag i dag och det står energiterapi på schemat. Innan jag kör in till stan ska jag bland annat fixa med månadens erbjudande. 

Min måndag har börjat bra och jag hoppas att den fortsätter så.

Önskar er alla en skön måndag.

Kram Vendela

 

 

1 Jun 2015