2 dagar kvar på 2015

Nu endast två dagar kvar på 2015. Nu när jag är i Spanien så vill jag helst inte att det ska gå så fort. Även om det inte är superhett här så är det ju så mycket bättre väder här än hemma. För min del hade det gärna fått vara lite mindre moln. Men jag ska inte klaga. När det är mulet så är det mellan 16 och 18 grader varmt. Så det räcker oftast med en kofta. Men i solen är det ju betydligt varmare. 

Idag är det inga moln så idag hoppas jag på en stund i solen på takterassen. Har inte varit så aktiv här de senaste dagarna så här kommer en liten resumé.

Har emellanåt lite problem med ryggen och i söndags kom det tillbaka igen. Tråkigt men sant, vet inte riktigt vad jag gjort eller vad jag gjorde för att det skulle komma tillbaka. 

Så i söndags var vädret lite halvdant så då passade vi på att ta oss en liten roadtrip. När jag får ont så påverkar det hela min kropp så jag blir väldigt trött och påverkad av det. Så det var skönt att bara sitta i bilen och åka runt och titta. Vi stannade till i en liten by åt lite mat.

I måndags var vi och bytte min fina kappa jag fick i julklapp av Thomas. Fanns ingen större storlek så det fick bli ett par mjukisbyxor istället. Får se om jag hittar något annat vid senare tillfälle. Sov väldigt dåligt på grund av smärtan i ryggen så var väldigt trött i måndags också.

I går hade vi städdag här på förmiddagen. Vi har även upptäckt någon typ av läckage i taket i badrummet. Så i går var här några och tittade på det. Inte kul men troligen inget stort problem eftersom vi upptäckt det tidigt. Även igår tog vi oss en liten roadtripp med lite shopping. Kul att se omgivningarna här runt omkring och även upptäcka nya ställen och vägar.

Idag är dom just nu här och fixar läckan i taket i badrummet. Det var ett litet läckage från röret från takterassen. Så nu är det tätat och på lördag kommer dom och sätter dit taket igen. 

Thomas har börjat att slipa och måla gallret. Så troligen kommer han att fortsätta med det idag. 

Ett litet tillskott till vår inredning.

 

Önkade ett sideboard vid soffan och vi hittade denna som även hade vinställ. Så det blev väldigt bra tycker vi.

Idag blir det forhoppningsvis en stund i solen och senare i eftermiddag ska vi iväg och handla nyårsmaten.

Önskar er alla en bra näst sista dag på året.

Kram Vendela

 

 

30 Dec 2015