AGE Therapy gel

Redan mångas favorit!

Uppmärksammas av media och skönhetsbloggare.

 

 

 

AGE Therapy Gel har redan fått mycket uppmärksamhet i media och många bloggare har nämnt den som sin favoritprodukt. De har alla mycket positiva saker att säga om den.

Bildresultat för age therapy gel

Nedan kan ni läsa några utdrag av vad som skrivits. Besök gärna länkarna för att läsa hela recensioner, se före- och efterbilder och mycket mer!

Painted Ladies: "Jag har nyligen lagt till AGE Therapy Gel i min hudvårdsrutin och jag njuter av resultatet varje dag. Nu ser min hud mycket bättre ut. Jag kan se en förbättring i hudton och jämnhet genom användningen av AGE Therapy Gel."

"... Jag har använt denna gel under ca 3 veckor och kan se en tydlig förbättring i hudens struktur. Jag är definitivt en beundrare och kommer att fortsätta använda gelen i min nattliga hudvårdsrutin."

"Mina avslutande tankar: Om du letar efter ett sätt att bekämpa fina linjer och förbättra elasticiteten i din hud, skulle jag ge AGE Therapy Gel en chans. Jag ser förbättringar i min hud och kommer att fortsätta att använda produkten framöver"

Beauty Tidbits: "Först och främst gillar jag verkligen den ultralätta, lugnande och doftfria gelen som glider på smidigt och absorberas direkt. Den är något återfuktande men inte alls oljig eller klibbig, så den är perfekt för använding som bas under dag- och nattkräm och fungerar för alla hudtyper. Gelen är väldigt dryg och du behöver endast en klick stor som en ärta för ansiktet och halsen."

"AGE Therapy Gel är ett bra komplement till din anti-aging hudvårdsrutin, eftersom den skyddar mot dagliga skador från AGE (dysfynktionella proteiner) som orsakar för tidigt åldrande och samtidigt lugnar och reparerar skadad hud med sin blandning av naturliga ingredienser. Oavsett din ålder eller hudtyp, så är AGE Therapy Gel ett bra val att lägga till din hudvårdsrutin för att stoppa och motverka effekterna av glykation!"

My Highest Self: "AGE Therapy Gel har nu hört till min rutin i flera veckor. Gelén är nästan viktlös och den obserberas snabbt av huden. Den lämnar absolut inga rester. Den påminner mig om några av de ansiktsgelér som jag har använt. Jag kan fortfarande använda alla mina favoritprodukter efteråt: smink, hudkräm osv. Effekterna jag har märkt är en känsla av mjukare och mer återfuktad hud. Jag ser fram emot att se mer långsiktiga effekter efter längre användning. Jag älskar att veta att jag tar ett extra steg i min skönhetsrutin för att minska tecknen på åldrande hud!"

Bildresultat för age therapy gel

Så är du intresserad av att beställa så hör av dig till mig.

Kram Vendela

 

17 Nov 2015