Alla hjärtans dag

I fredags hade jag ett bra möte på förmiddagen och ett mycket trevlig lunch med mina gamla kollegor på Hälsogränden. Sen hem och fixa det sista till tapasmiddagen hos Kevin och Michaela på Möcklö.

Vi firade Kevin och åt god mat och hade en mycket trevlig kväll.

Eftersom jag är så dålig på att ta foton så snodde jag dessa bilder från Michaelas blogg.

Så mycket gott att äta, synd bara att man blir mätt. Michela tycker väldigt mycket om att baka och hade bakat en giganisk supergod cheesecake med twix. Mums, mums och tack till alla för all god mat.

Lördagen fick vi gå upp lite tidigare än vad vi brukar göra en vanlig lördag. Pauline och Linus skulle kolla på bil i Oskarshamn och eftersom dom haft lite otur med sina bilköp så ville dom att vi följde med.

Det gick bra och dom köpte bilen. På vägen hem stannade vi till hos Thomas föräldrar som bor i Blomstermåla, där bjöds på två olika pajer, ost- och skinkpaj och en jordgubbspaj, båda mycket goda.

Sen körde vi hemåt och hade lite lördagsmys här hemma med god mat och tv-mys. Vi tittade på melodifestivalen och David Lindgren var ju helt outstanding.

Han var verkligen helt underbar och bjöd verkligen på sig själv. Gillas stort.

Söndagen var lugn och skön här hemma. Nu för tiden gillar jag verkligen ganska händelselösa söndagar, när jag var yngre tyckte jag ofta att söndagar var tråkiga. Skönt att slippa känna så längre.

Hade mycket att pyssla med i går så blev inget bloggande då.

Idag är det tisdag och Alla hjärtans dag. I morse innan Thomas åkte till jobbet så kom han in till mig i sovrummet med en fin gåva.

Blev jätteglad, tack så mycket älskling. 

Snart är det dags för mig att jobba terapisamtal på skype, efter det lite lunch och sen in till stan för jobb.

Sen i kväll är det dags för träff med Andmammorna igen. 

Så känns som att det blir en bra Alla hjärtans dag för mig.

Kärlek till er alla denna hjärttisdag.

Kram Vendela

14 Feb 2017