Annorlunda helg

Även igår hade jag en mycket god, supertrevlig och givande lunch tillsammans med Marie. Igår provade vi lunchen på Två rum och kök. Som ganska nyligen börjat med lunch. Det var väldigt gott och dom bjöd även på plommonkaka med grädde efter maten om man ville ha. Så det kan jag verkligen rekommendera.

 

Bildresultat för två rum och kök karlskrona

Efter lunchen blev det jobb och efter det åkte jag hem till Kevin och Michaela som båda är utomlands för att ge katterna mat och lite kel.

Det var inga problem att få en bild på Francis för han var hungrig och kastade sig över maten.

Det var värre med Leo som inte ville äta utan bara kela. Så han stod inte still. Därav den suddiga bilden.

På kvällen blev det en hel del sport på TV. Kul nu när även Karlskrona handbollsklubb har gått upp i elitserien. Det blev förlust igår borta mot Malmö men en ganska bra match emellanåt.

Innan Karlskrona gick upp i SHL så har jag hejat på HV71 i många år så igår spelade dom sin första SHL match för säsongen. Även där blev det förlust borta mot Skellefteå. Nä nu får dom se till och vinna nästa gång alla lag som jag hejar på. Heja, heja.

Ledig idag och morgonen började som vanligt med långpromenad med hundarna. Skönt väder men ganska blåsigt.

Eftersom jag inte hunnit det tidigare i veckan så blir det både städning och gräsklippning idag. Men en bra bok eller låt i öronen så kommer det gå galant.

Detta är ingen vanlig helg för Thomas och mig. Eftersom vi är kattvakter så tänkte vi passa på att bli stabor i helgen och passa på att göra lite saker i stan.

Ikväll ska vi först till Pauline och Linus och bli bjudna på champange och löjrom. Oj, oj vilken fest, lyxliv i stan.

Bildresultat för champagne

Bildresultat för löjrom

Efter det ska vi äta på Cosy kitchen, har inte ätit där tidigare så ska bli spännande att smaka deras mat.

Bildresultat för cosy kitchen karlskrona

Bildresultat för cosy kitchen karlskrona

Imorgon lördag blir det promenad med hundarna i stan och då passar vi även på att köpa lite goda frallor till frukost. Det har vi lite svårt att göra här i Lösen.

Sen har vi lite ärenden på stan och därefter ska vi troligtvis till Ramdala för att se Hasslös damlag spela.

Bildresultat för hasslö goif dam

 

Thomas var ju tidigare tränare för Hasslös damlag och det är fortfarande några av tjejerna som var med då som fortfarande spelar. Så vi har pratat ett tag om att det skulle vara kul att se dom och då passa på när dom spelar i Ramdala som inte är så långt från oss. Så vi får se om vi får ihop tiden.

Sen är det dags för krogrunda.

 

Bildresultat för krogrunda karlskrona 2015

Vi tycker det är ett roligt koncept där du får prova en liten maträtt på olika restauranger i stan. Så det ska bli kul och vi får se hur många ställen vi orkar med. 

Så har ett mycket händelserik helg att se fram emot. Det hoppas jag ni också har.

Önskar er en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

 

18 Sep 2015