Äntligen

Haft en skön helg. I det strålande vädret i lördags åkte vi till Jämjö för att titta på Kevin som spelade en liten fotbullscup där Hasslö vann sin grupp. Superkul. Helt otroligt att kunna sitta ute och titta på fotboll i februari och inte frysa alls.

Snö, sol och konstgräs, det syns knappt men spelarna står därborta vid båset för att samla ihop sig för match.

Söndagen blev frukost, melodikryss, klippning av Thomas och lite skidor på TV innan det var dags för mig att köra Thomas till Ronneby flygplats han skulle till London för möte. Fick ju nackspärr i torsdags kväll som höll i sig hela helgen. Hade tänkt försöka springa lite på löpbandet i söndags när jag lämnat Thomas men kände att nej har fortfarande ont och kroppen processar fortfarande åkomman. Men när jag satt i bilen på väg hem från flygplatsen så tyckte jag att det kändes helt ok och bestämnde mig för att göra ett försök på löpbandet och det gick jättebra. Så härlig, magen känns ok och kroppen börjar hitta tillbaka så jag är superglad för det.

I går var det morgonmöte på Scandic med Nyföretagarcentrum och kommunalråden. Prat om hur förbättra för företagare här i Karlskrona. 

När jag kom hem var det dags för terapisamtal på skype och efter det körde jag lite kettlebellträning. Har kommit på att jag inte alls alltid behöver träna på morgonen om det inte känns bra. Så jag hoppas att det håller i sig. Vi får se. Efter det lunch och sen lite jobb vid datorn.

Idag när jag vaknade så kändes det som en mycket bra morgon så idag blev det morgonträning på löpbandet. Körde ett nytt program som ska vara bra för fettförbränning och som jag fått av min kurskollega som är personlig tränare, ett gångprogram med kraftig lutning på bandet. Ett ganska jobbigt program men inte alls lika kul som att springa tycker jag. Men bra att ha ett alternativ och kunna variera lite.

Ska snart köra in till stan för en Wellnetworklunch och idag ska vi prova Parken. Efter det blir det jobb på Hälsoplan.

Idag är det ju fettisdagen och jag känner mig lite sugen på en semla. Så får se hur det blir, om jag lyckas få med mig en hem i eftermiddag.

Önskar er alla en härlig tisdag och gillar ni semla så njut idag.

Kram Vendela

 

28 Feb 2017