Äntligen bilderna

Idag lyckades jag föra över bilderna. Det var verkligen på tiden. Jag undrar verkligen vad det är som händer. Någon som vet?

Så först ska jag visa min nya temugg jag köpte i fredags på väg till jobbet. Teboden ligger ju nästan precis runt hörnet från porten till Hälsoplan 5. Så i stort sett varje gång jag går till jobbet så går jag förbi där och ser Tebodens skyltfönster. Så jag har sett en stor temugg i deras fönster som jag tyckte var så fin. Så i fredags var jag ganska tidig och bestämde mig för att gå in där och jag slog till.

Gillar egentligen inte så här stora muggar för jag tycker att teet svalnar för fort. Men jag ska ha den på jobbet och tänker då att det är bra att det svalnar lite snabbar om man inte har så mycket tid mellan sina klienter.

Pratade även men ägaren och det blev ett trevligt möte som kanske kan ge något för framtiden.

Bildresultat för teboden karlskrona

Sen har vi bilden från vår mysiga frukost i söndags i solen med melodikrysset. En sån härlig början på dagen.

Igår fick jag en jättebra vägledning hos Marita Ringberg. Rekommenderar verkligen, finns på facebook som Maritas kristallängel.

Sen blev det jobb för mig och efter det blev det besök på några av Karlskronas möbelaffärer för att leta soffgrupp till altanen. Thomas kom också och vi lyckades hitta en soffgrupp som kändes rätt för oss. Så idag ska Thomas hämta den ska bli så kul att se hur den gör sig på vår altan.

Thomas hade också en överraskning för mig idag men eftersom jag har lite svårt med överraskningar så avslöjade han det igår och det är att dom kommer idag och ska tvätta alla fönstrena. Jag säger bara tjohoooo.

Bildresultat för jippi

 

 

 

Så himla underbart. Något som jag verkligen har så svårt att ta mig i kragen att göra, det är att tvätta fönster. Så jag är så glad. Man kan visst teckna någon typ av abonnemang på fönstertvätt. Så det ska bli spännande att höra vad det innebär och hur mycket det kostar. Känner mig så glad att jag äntligen ska få tvättade fönster och det är inte jag som ska göra det. Tack min underbara man Thomas som har fixat detta. 

Bildresultat för tvätta fönster

Min dag består av jobb och ikväll är det träff med Andmammorna som jag verkligen fram emot. Underbart väder idag också så jag hoppas jag hinner vara ute lite också.

Önskar er alla en toppenonsdag.

Bildresultat för onsdag

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

25 May 2016