Årets första fredagsmys

Igår lyckades vi lägga upp min lilla video här på hemsidan. Om du inte redan sett den så ligger den på starsidan.

Kommer att gå ur min comfortzone ännu mer idag och även lägga upp videon på facebook. Riktigt läskigt, men jag behöver göra det för att utveckla mig själv.

Jag har redan gett upp 5:2, igår när jag åt min frukost, finncrisp med kokt ägg på, så mådde jag illa och tänkte, nej det är inte värt det och jag har också väldigt svårt att få ihop min träning. 

 

Jag vet att jag blir hungrigare när jag tränar och det vill jag inte utsätta mig på en 5:2-dag då jag ändå är ganska hungrig. Dagen efter 5:2-dag så har jag inte samma kraft som efter en vanlig ätdag. Så jag fick väldigt svårt att få ihop träningen. Kände mig också ofta trött och tung i huvudet.

Så idag har jag börjat min dag på bästa sätt, en löpstund på löpbandet. Känner att jag mår så bra av att träna och därför känns det här som ett rätt beslut. Jag kommer natruligtvis fortsätta tänka på vad jag stoppar i mig, så får vi se om jag så småningom kommer att tycka om min mage lite bättre.

Idag är jag ledig och ska ägna min dag åt städning och bakning. I kväll blir det årets första fredgsmys för oss här hemma och det är både handbolls-VM och hockey på TV. Så ser verkligen fram emot kvällen.

I natt kom jag på att vi inte planerat någon för helgen. Så vi får se vad vi hittar på.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

 

20 Jan 2017