Årets första lunchdate

Gick jättebra med min provklient på skype igår och fick så många fina ord efteråt så jag nästan blev generad men naturligtvis väldigt glad och tacksam.

Fick en härlig Kraniosakral behandling av Bodil igår. Vi jobbar på väldigt olika sätt, så att det heter samma sak känns lite märkligt. Bodil ger bara Kraniosakral terapi i samband med annan behandling så jag kan inte rekommendera henne till er.

Vi mätte och testade soffa i uterummet igår och sen slog vi till. Så nu ser jag verkligen fram emot att få spendera tid där ute när det blivit varmare. 

Denna föll vi för, ett inte för stort bord och bordet lite högre än till vanliga loungemöbler, och en soffa du både kan sitta och ligga i.

Idag ska jag ha min första lunchdate för året. Ska träffa min nya vän Karin och det ser jag verkligen fram emot. Därefter blir det jobb och sen veckohandel. Senare i eftermiddag är det dags för träff med Andmammorna som inte blev av förra veckan på grund av snöovädret.

När jag kommer hem senare ikväll så är det dags för VM i handboll. Spännande.

Sitter just nu här med nackspärr som jag inte vet hur det gick till. Men hoppas verkligen att det släpper under dagen. Känns som att min onsdag kommer att bli en spännande dag.

Önskar er alla en härlig onsdag.

Kram Vendela

18 Jan 2017