Återfall

Gjorde mangoglass i onsdags.

 Bildresultat för mangoglass

Hade tagit egna bilder men dom vill inte idag. Så får visa dom vid senare tillfälle.

Mycket god och väldigt lätt att göra och få ingredienser, endast ett paket fryst mango, en halv banan och lite yoghurt.

Vill ni prova att göra denna glassen så är receptet här:

http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/nyttig-mangoglass-utan-socker/

Förra gången så skrev jag om ett bra möte med hyresvärden, men oj vad jag blev lurad att tro att det nog skulle lösa sig med min hyra. I onsdags eftermiddag kom ett mail från hyresvärden om att dom ska göra om Hälsogränden till ett enda stort plan så alla som är där måste flytta ut.

Bildresultat för lurad citat

 

Har haft kontakt med en annan på Hälsogränden som har varit där i över tio år och hon var inte direkt glad hon heller. 

I går torsdag så jobbade jag förmiddag och sen kom allt över mig. Jag fick huvudvärk och blev väldigt trött, även kroppsligt. Musten gick ur mig och då kunde jag inte låta bli att ta några godisbitar. Ofta när jag är trött och lite nedstämd så vill jag gärna ligga på soffan och äta godis. Så det blev ett litet återfall för mig igår. Det har gått så bra alla dessa veckor nu. Men, men ingen katastrof för det.

Känner mig just nu så trött på att lägga en massa tid och energi på att leta nytt rum. Försöker tänka att det kommer att lösa sig och det brukar det göra. Men just nu är det tungt. Undrar vad det är för prövningar jag behöver gå igenom och vad det är för mening med det här. Förhoppningsvis kommer jag att få svar snart.

Idag är det fredag och jag är ledig och jag brukar ju känna lite extra glädje över detta och se fram emot en skön helg med mys och gott men idag känns det inte riktigt så. Jag började i alla fall med rodd i morse och det gick bra. När jag såg tiden och antal roddtag så kändes som att det gick sämre men det var det inte så det var skönt. Tanken är att jag ska städa lite men just nu känns det jobbigt. Så får se om jag ger mig en spark i baken.

Bildresultat för jobbig dag citat

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Bildresultat för fredag

Kram Vendela

 

 

 

19 Feb 2016