Attraktionslagen

Jag vet att inte alla tror på attraktionslagen och så är det, vi tror på det vi tror på. Alla får tro på det man vill tro på och inget är fel. Men jag tror på attraktionslagen.

Jag tror på att ju mer positiva tankar vi har destå mer positivit får vi omkring oss och naturligtvis tvärtom.

Om du hela tiden tänker, jag kan inte sova, jag får inget jobb, jag är trött, inget är kul så kommer det troligtvis bli så. Men om du istället tänker:

- jag kommer att sova, kanske inte hela natten men en del och när jag ligger i sängen så vilar jag min kropp

- jag kommer att få ett jobb, jag har tron på mig själv

- jag känner mig lite trött, men jag blir ju inte piggare av att tänka och säga det hela tiden, tvärtom

- nu får jag hitta på något så det blir lite roligare

Ingenting blir bättre av att tänka negaitva tankar, tvärtom, du kommer att känna dig ännu tröttare, ha ännu tråkigare och sova ännu sämre. Så det är upp till dig att göra en förändring.

Känns det svårt, så välj ut en sak till att börja med. Låt de positiva tankarna ta över och ju mer postitivt du sänder ut i universum destå mer får du tillbaka.

Likaså med drömmar och önskningar. Kom ihåg att drömma och önska, det finns alltid en möjlighet.

Du kanske har märkt att när du börjar önska något, du kanske får idéer på något du vill göra eller förändra, att det dyker upp både här och där. Det kan vara på TV, i tidningen, på Facebook eller en person som pratar om det. Detta är ett tydligt tecken på attraktionslagen. 

Men sen är det ju inte bara så att vi bara får det vi önskar, vi behöver kanske göra en del förändringar i vårt liv och jobba lite för det. Fokusera på det du vill ha och inte på det mindre bra du har idag. Vill man så kan det gå. Kom ihåg det. Det behöver inte vara svårare än så. Vill du läsa mer om attraktionslagen så finns det en hel del att läsa om det på google.

Skulle bli väldigt glad om du ville skriva till mig och berätta din histora om attraktionslagen, något som har hänt, hur du ser på det eller något som slagit in. Så hör av dig. Skulle bli så glad.

Går bra att skriva på min mail om du inte vill skriva i gästboken, [javascript protected email address]

Ser fram emot att läsa din syn på det.

Kram Vendela

 

 

 

 

 

15 May 2017