Back in Sweden

Hemma i Sverige igen och det känns helt ok. Vi har haft underbara dagar och jag har verkligen njutit och när det var dags att åka hem så kändes det helt ok. 

Det har blåst en hel del så det har inte varit supervarmt. Två kvällar fick vi sitta inne och äta middag och det är vi inte vana med. Men det gick bra det med. Största delen av tiden har vi ju varit utomhus.

Vi gör inte jättemycket när vi har semester men det är så vi vill ha det. Det är så mycket tider att passa och aktiviteter i vardagen så vi vill gärna bara vara. Vi pysslar lite i huset, fixar något till det bättre, rensar lite ogräs och fräschar till takterassen. Är det inte jättevarmt så tar vi gärna en tur med bilen till en närliggande by och promenerar där och kanske äter lite. 

Vi promenerar också lite runt där vi bor, det är mycket bebyggelse där så det är kul att se vad som händer gång till gång. Tillåter vädret så åker vi ner till stranden någon dag och upplever atmosfären där. Denna gången tog vi även en tur till ön Tabarca. En liten ö som ligger en bit från Torrieveja.

Båtturen tog ca 25 minuter från Santa Pola.

En helt underbar tur på havet. Kan jag verkligen rekommendera.

Vi spenderade nästan fem timmar på denna lilla ön och det var lite för länge. Vi promenerade runt hela ön och tog ett par matpauser. En superhärlig dag, perfekt väder, en aning blåsigt. Är det riktigt varmt så är det ju även en härlig ö att sola och bada på.

Är ju ingen höjdare på att fota så här kommer några bilder från google från ön Tabarca:

Varje gång vi har lämnat Spanien så vill vi tillaka dit snart igen. Vi har pratat om att åka till Dubai där vi aldrig varit och även tillbaka till Thailand. Men när vi pratar och funderar på vad vi har, vad vi får och vad vi önskar. Så känns vårt hus i Spanen fortfarande så rätt. Vi har ju varit runt i världen i många olika länder och just nu känner vi oss så nöjda med Spanien. Sen får vi se när vi känner annorlunda. 

Vi hade hoppats på härlligt vårväder här i Sverige när vi kom hem och nu till påsken när vi är långlediga. Fixa till uterummet och lite på altaten och även fortsätta bygget på attefallshuset. Men aj då så som prognosen ser ut just nu så känns det inte som rätt sysslor. Så nu får vi se hur vi ska spendera dagarna i påsk.

Önskar er alla en härlig påsk.

Kram Vendela

12 Apr 2017