Blandad vecka

Himmel vad tiden rusar iväg. Har haft en mycket blandad och givande vecka. I måndags var det morgonmöte med Wellnetwork. Vi var hos Marie Sjöström som håller på med Zonterapi. Hon visade sitt fina rum och berättade lite om sin resa till att börja jobba med Zonterapi. Mycket intressant och givande. Även kul att träffa alla andra där.

Sen bar det av till Nättraby vårdcentral för nytt prov för att se att jag äter rätt dos Levaxin för min sköldkörtel som är ur funktion. 

När jag sitter där på vårdcentralen hör min vän Erica av sig och frågar om jag kan äta lunch med henne. Vi har försökt att få ihop en date i flera veckor. Så nu äntligen. Tack Erica för att du inte ger upp med dina förfrågningar. 

Sen skulle jag hem för att vara med på ett webinar med aloe vera. Säljer nu även aloe vera produkter från Forever living så är du intresserad så hör du bara av dig. Min dator var inte på bästa humör så det gick så där. Men, men bättre lycka nästa gång. 

I tisdags blev det naglar, fransar och energiterapi.

Min underbara granne Monica fyllde år i tisdags men då hade hon hela familjen där så jag gick över med en liten present igår istället. Så där fick man magen fylld med massor av godsaker. Igår var det ju allt annat än mysigt ute. Så jag var väldigt avundsjuk på mina hundar som fick vara hemma när jag skulle åka och handla och jobba. Igår var det lite nagelfix och energiterapi. 

Idag torsdag är det lite lugnare på mitt schema. En energiterapi inbokat och lite efterarbete. Sen blir det lite ärenden och ikväll ska vi leka med lille Elliot som vi nu inte träffat på flera veckor. Tiden bara går.

Jag hoppas ni alla har en bra vecka och lyssnar på er själva, stannar upp och känner efter och njuter av livet.

Önskar er en skön torsdag.

Hoppas vi ses på Hälsogränden. 

Kram på er.

Vendela

11 Dec 2014