Blommor

Har fått en fin bukett tulpaner av en klient. Så gulligt och jag blev så himla glad.

I onsdags hade jag två energibehandlingar på samma dag. Första gången jag gör det och det gick jättebra. Det är fantastiskt vad energiterapi kan göra med våra blockeringar och sorg vi har inom oss.

Så känner du att du har någon blockering eller sorg inom dig eller om du känner att du har svårt att komma vidare i livet. Så tveka inte att höra av dig till mig. Så bokar vi in en tid och pratar om vad du behöver hjälp med och vilken väg/metod som känns bäst för dig.

Efter jobbet i går så träffade jag min mentor och sen var jag och Thomas på en advokatbyrå för att få hjälp med vissa dokument som behövs för husköpet i Spanien.

Idag är det fredag och det är min lediga dag den här veckan. Jag har känt mig väldigt tött den här veckan och vet inte riktigt varför. Jag måste ju alltid planera mina dagar och veckor så att det inte blir för mycket. Ibland blir det så ändå och då kommer tröttheten som ett brev på posten och kroppen säger ifrån. Detta är ju på grund av min utbrändhet, kroppen och hjärnan säger ifrån när det blir för mycket och det är jag väldigt tacksam för och jag försöker lyssna på min kropp. Jag vill verkligen inte ner i utmattningsdepression igen.

Men nu känner jag att jag inte har gjort mer än jag brukar och planerat dagarna så att det inte ska blir för mycket. Så då funderar jag mycket på vad det kan vara. Det är inga problem att jobba, jag trivs superbra på Hälsogränden och älskar mitt jobb och träffa kunder och hjälpa klienter.

Det är dom övriga sysslorna hemma som blir så tunga, så tunga. Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska komma igång med städningen. Jag tycker väldigt mycket om att baka när jag är ledig men idag känner jag inte alls lust för detta. Så jag hoppas att bara jag kommer igång kommer lust och energi tillbaka. Hoppas, hoppas.

Jag hoppas alla ni är fulla av lust och energi och att ni får en trevlig fredag och härlig helg.

Kram Vendela

 

 

13 Feb 2015