Boka direkt

Ja helgen var full av aktivitet till Paulines 25 års fest. Förberedelser på lördagen och städning på söndagen. En mycket lyckad fest för Pauline som blev så firad och hyllad av sina vänner.

 

Nu har min kraft kommit tillbaka så nu är jag igång med mina vanliga vardagssysslor och har även kommit i gång med min träning. 

Så igår började jag min morgon med en löprunda. Det var min långsammaste runda någonsin men det är för alla löven i skogen. Lite otäckt att inte se stenar och rötter. Så får springa lite mer försiktigt nu. Men hellre det än inte alls. Så sprang lite längre igår. Nu känner jag i stort sett inget i min hälar längre och det är ju helt underbart. Men jag vill ändå fortsätta att vara lite försiktig och inte rusa för fort fram.

Har precis kommit igång med Boka direkt så dom som vill boka en tid hos mig kan göra det direkt på nätet vilken tid på dygnet som helst. Så det har varit mycket pill med det och det ägnade jag min förmiddag och eftermiddag till igår. Fick även köra in till Hälsoplan i går för att visa Anna mitt rum, hon ger ayurverisk massage och vill låna mitt rum ibland. Hon blev helt förälskad i mitt rum så troligtvis kommer hon vara i mitt rum på måndagar på eftermiddag/kväll. 

Idag började jag min morgon med en liten rodd och sen kettlebell.

Mycket härligt att vara igång igen så att kropp och vardag funkar igen.

Min dag fortsätter med att pilla med Boka direkt och sen blir det lunch i stan med Marja och efter det veckohandel.

Om ni vill titta på min boka direkt sida så finns länken på min startsida. Ska börja med att prova det i ca 1 månad för att se om det är något som passar mig och min verksamhet.

Jag önskar er alla en härlig tisdag.

Kram Vendela

 

 

 

18 Oct 2016