Nyckeln inlåst i bakluckan

Gårdagen var full av aktiviteter för min del. Började med en laserbehandling på min häl. Förhoppningsvis den sista. Sen jobb och efter det veckans matinköp.

När jag hade handlat klart och packat in varorna i bilen så klantade jag mig. Jag lägger ofta bilnyckeln i bakluckan när jag packar in i bilen för att jag sällan har fickor. Men i går stängde jag bakluckan och glömde ta nyckeln. Min baklucka går inte att öppna utan låsdosan. Så där stod jag, kan inte öppna bakluckan och inte köra iväg. 

Bildresultat för bilnyckel

Det känns som att när det händer lite jobbiga saker så är alltid Thomas iväg på tjänsteresa. Det är väl för att jag ska kunna göra saker utan honom. Men som tur var var Pauline hemma och kunde hämta mig och köra hem mig för att hämta nyckeln och tillbaka igen. Så det gick väldigt smidigt ändå. Tack snälla Pauline att du kunde hjälpa mig.

Man blir ju verkligen ställd i en sån situation och det snurrar runt ordentligt i huvudet. Hur ska jag göra nu? Är det verkligen sant? Har det hänt? Jag kanske kan öppna luckan ändå? Kanske jag ändå la nyckeln i väskan? Vem kan hjälpa mig? Ska jag börja gå hemåt? Så många tankar på väldigt kort tid. Men denna gången gick det väldigt smidigt. Är väldigt tacksam för det.

Bildresultat för tacksamhet

 

Min förhoppning var att jag skulle kunna börja morgonen med en 2x7 minuters träning. Men när jag gick på foten när jag gick upp så hade jag för mycket känning i hälen och vill inte förvärra något så jag väntar några dagar till. Mitt mål är att komma igång igen nästa vecka och ta det lite lugnt med foten ändå. Men jag både vill och behöver röra på mig mer än morgonpromenaderna. 

Har beställt och fått hem DVD:n med Tobias Karlsson, Move your feet. Har inte provat eller kollat på den än. Nyfiken på den och får se lite hur mycket det påverkar min häl. Återkommer om det.

Bildresultat för move your feet

Så min morgon började som vanligt med en promenad och idag var det faktiskt lite ljusare ute och lite sol. Så det kändes lite mer uppiggande.

En väldigt dassig bild från promenaden i lördags som jag glömt bort.

Idag såg det ut så här. Klart ljusare. Zlatan syns knappt bland löven.

Lilla Nikki

och Zlatan.

I dag är dagen lite lugnare, det blir jobb och senare i eftermiddag kommer Pauline för att äta mat innan vi åker till stan för att se Carolas julshow på konserthuset.

Bildresultat för carolas jul

Lite tidigt med julkonsert men jag hoppas det blir en fin upplevelse.

Önskar er alla en bra onsdag.

Kram Vendela

 

 

11 Nov 2015