Chiafrön

Var på banken igår och fick min bankdosa fixad. Hoppas jag, har inte testat den än. Men det kändes lite sådär. För jag slog in en kod och det kom upp FEL! i displayen på dosan. Jag frågar, vad göra nu och hon svarar: jag vet inte. Känns ju lite så där att inte ens bankpersonalen vet vad som ska göras. Ja jag vet inte riktigt vad vi har bankkontoren till.

Bildresultat för bankdosa swedbank

Så jag tog eget initiativ och slog in min gamla kod och då funkade det. Men hon var fortfarande osäker på om den skulle funka och sa: ja annars får du komma in igen. Toppen! 

Det blev inte mycket titta på säng igår. Vi skulle titta i butiken Sova, men den var stängd. Vet inte varför. Har missat den informationen. Så vi tog en sväng in på Jysk, men ingen säng som passade oss. Så nu har vi bestämt oss för en säng på Sängjätten. Även vår förra säng är köpt där och det är en av våra grannar som äger den butiken. Så det blir ett nytt besök där i slutet på veckan.

Bildresultat för säng

Har hört en del om chiafrön. Så nu känner jag mig nyfiken att prova. 

Bildresultat för chiafrön

Min tanke är att prova att göra gröt och pudding.

Bildresultat för chiagröt

Bildresultat för chiapudding

Någon av er som provat och har något bra recept på lager? Så är jag väldigt tacksam om ni vill dela med er. Så idag när jag handlar ska jag köpa chiafrön.

Bildresultat för chiafrön

 

 

 

 

 

Idag blir det jobb och veckohandel och senare idag är det dags för träff med Andmammorna.

Jakten på nytt rum fortsätter. Fick ett litet positivt besked igår, så får se hur det slutar.

Önskar er alla en bra tisdag.

Bildresultat för tisdag

Kram Vendela

 

 

23 Feb 2016