Det var den helgen det

I fredags kväll var vi på Hasslö och tittade på Kevin som spelade fotboll. Det var iskallt, jag satt och skakade så kallt var det. Hasslö vann med 2-0. Grattis Hasslö. Men domaren var allt annat än bra och tillät för mycket. Så det blev två röda kort, ett till vardera lag. Inte kul att se på en sån match det blir liksom inte fotboll utan mycket fokuseras på domarens dåliga beslut och mycket gnäll från spelarna. Men kul att Hasslö vann.

Lördagen började med långpromenad med hundarna i det fina vädret och sen blev det frukost och melodikrysset. En dag som vi spenderade ute med att fixa en del i trädgården och en stund i solstolen.

På kvällen grillade vi lite gott och tittade på Eurovision. Jättekul att Måns vann. Röstningen blev lite spännande där på slutet.

Ett stort grattis till Måns. Det gjorde du bra.

Bildresultat för måns zelmerlöw 

Söndagen började inte alls lika bra. På något sätt lyckades jag få nackspärr när jag låg i sängen precis innan jag skulle gå upp. Så igår blev det ingenting gjort för mig. Kunde bara ligga still och vila för att undvika smärta.

Bildresultat för smärta i nacke och axlar

Så söndagen blev inte alls som jag tänkt mig. Tråkigt men så blir det ibland.

Det är fortfarande inte bra idag med klart mycket bättre. Har tagit det lugnt på morgonen så jag sparar min kraft till jag ska in och jobba i eftermiddag.

Så min måndag började inte så bra som jag hoppades på men jag hoppas det blir bättre snart.

Så jag hoppas att er början på veckan har varit mycket bättre.

Ha det gott.

Kram Vendela

 

 

25 May 2015