En bra helg

Har haft en skön och bra helg.

I fredags gick det mycket bra att klippa gräset och det blev även en skön stund i solen.

På kvällen åkte vi till Hasslö och tittade när Kevin spelade fotboll och dom VANN med 5-2 och Kevin gjorde två mål och även målpass. Så ett stort grattis till Hasslös herrlag. Ser fram emot nästa match.

Lördagen började med promenad och efter frukost körde vi igång med att sätta underlagspanel på garaget. Som vi inte riktigt tagit oss tid till att göra. Har hängt lite över oss. Men nu är det klart och det blev jättebra.

Vi hann även till Jysk för att hämta våra nya utestolar.

Tidigare hade vi dessa klumpar som inte var så sköna att sitta i utan dyna. Men bra eftersom de går att fälla och kan användas som solstolar.

Så nu köpte vi en liten smidare variant som även är skön att sitta i utan dyna och är fällbara så att du även kan sola i. Hade önskat lite mer färg men, men....

Så hoppas vi får många mysiga frukost- och solstunder här.

Vi köpte även kuddar och täcken till radhuset i Spanien. Förra gången vi var i spanien flög vi på dagen. Så vår plan var att åka till Jysk i spanien och köpa lite kuddar och täcken när vi kommit fram. Men nu flyger vi på kvällen och kommer fram väldigt sent. Så nu får vi ta en resväska och pressa ihop kuddar och täcken så vi har något att sova med.

I går söndag var vi på Elliots 2 års kalas och fick smaska på mycket gott fika. Han fick så många paket.

Idag ska jag alldeles starx åka in till Hälsogränden och jobba med fransar och sen ska jag själv få akupunktur.

Så en bra början på min vecka.

Önska er alla en härlig måndag.

Kram Vendela

 

11 May 2015