Energiterapi

Det är lite svårt att förklara i skrift vad energiterapi (hypnoterapi) är. Så nu ska jag skriva om två historier.

Bildresultat för energiterapi

Den första historien är om en pojke som är 4 år.

Pojkens pappa slår pojkens mamma och den lilla pojken vill rädda sin mamma från att bli slagen av pappan. Men eftersom pojken är 4 år så kan han inte rädda sin mamma. Då tar han beslutet att han är värdelös. Det spelar ingen roll att pojken blir man och 35 år. Han känner fortfarande att han är värdelös. Det spelar ingen roll hur många människor som säger till honom att han inte alls värdelös utan en fantastisk man.

Bildresultat för värdelös

Beslutet som togs när han var 4 år sitter stenhårt fast. Det är då energiterapi kan hjälpa. När klienten är i trans så tar vi fram den scenen med mamma, pappa och lilla 4-åringen och löser upp det beslutet. 

Jag har själv gjort flera resor med energiterapi och ett av dem ska jag berätta lite om här.

Vid ett av tillfällena när jag var i trans kom jag till när jag är 6 år. Jag sitter i mitt rum och leker på golvet. Dörren är stängd och utanför hör jag min mamma gråta. (Min mamma var alkoholist och dog år 2000.) Där kände jag meningslöshet. Kände att det var ingen idé, vad jag än gjorde eller sa så skulle mamma fortsätta gråta. Så det var en fantastisk känsla att få komma dit och lösa upp meningslösheten. Jag har känt meningslöshet i i stort sett hela mitt liv. Så ni kan förstå den underbara känslan att få slippa känna så.

Så jag hoppas att dessa två berättelser kan hjälpa er att lite lättare förstå vad energiterapi kan hjälpa till med.

Så har du en känsla eller mående som du vill ändra på så tveka inte att höra av dig. För att läsa mer om energiterapi så klicka på det i menyn.

Kram Vendela

 

 

 

 

 

9 Nov 2015