Fin respons

Fått så otroligt fin respons på min video, att jag är modig, bra gjort, fint att berätta om sig själv, med mera. Blir så otroligt glad och tacksam och det värmer mitt hjärta. Det gör att jag känner mig ännu mer modig och det stärker mig i min fortsatta utveckling av mig själv.

Så tack för alla fina ord.

I fredags var det både handbolls-VM och hockey på TV, Sverige vann handbollen men KHK förlorade hemma mot Växjö. I lördags tog vi oss en liten shoppingrunda och sen en lugn lördagseftermiddag och kväll här hemma med god mat och tv-mys med bland annat hockey, KHK spelade borta mot Växjö och förlorade igen. Nu har dom inte vunnit en enda match det här året, så nu går det väldigt mycket nedåt. Söndagen blev också väldigt lugn, jag klippte Thomas och sen var det lite pyssel här hemma och skidor och handbolls-vm på tv. Sverige vann igen och på tisdag är det dags igen. Så haft en lugn och skön helg, precis som jag trivs med.

Dagens morgon började också på bästa sätt, med en löptur på löpbandet. Idag är det hemmajobb som gäller för mig så det är bäst att sätta igång.

Önskar er alla en härlig måndag och en spännande vecka att se fram emot.

Kram Vendela

23 Jan 2017