Födelsedagsrus

I fredags när vi kom hem från Öland så åkte vi direkt till Harald Nyborg och köpte ett partytält. Prognosen såg inte alls bra ut så vi ville inte chansa. Glömde naturligtvis ta kort på detta. Det har varit mycket att tänka på till vår fest. Vi satte upp tältet och fortsatte sedan med förberedelserna, så mycket vi bara kunde göra.

Lördagen fortsatte med att förbereda festen och till slut blev det lite stressigt. Men det fick gå och bli som det blev. 

Strax efter kl 14 kom de första gästerna. Det var ju tänkt att vi skulle ha lite poolparty från kl 14 och sen skulle själva festen börja kl 17. Men det blev ju inte så mycket badande eftersom det regnade nästan hela tiden. Sen droppade gästerna in lite pö om pö när alla kommit körde vi igång med en tipsrunda utan runda. 

Vi delade ut 20 stycken frågelappar till hela gruppen sen fick dom leta efter frågorna hos varandra tills alla hade besvarat alla frågor. Under tiden så plockade Thomas och jag fram maten. 

Thomas och jag har lite då och då pratat om att fördjupa våra löften men det har inte blivit av men nu kände vi att det skulle passa att göra det på vår lilla tillställning. 

Så sagt och gjort innan maten samlade vi alla för vår lilla cermoni. Det var lite nervöst men det gick bra och jag är väldigt glad och tacksam att vi gjorde det tillsammans men familj och vänner. 

Så här berättar jag för alla vad som ska ske.

och här läser jag mina ord för Thomas

och här läser Thomas sina ord för mig

och här är vi nöjda och glada av fina ord från varandra och att vi klarade det. Under vår lilla cermoni så öste regnet ned. Så väldigt tacksam för tältet.

Sen blev det lite skål i bubbel.

och sen födelsedagssång från gästerna. Se så många härliga gäster. 

Vi är så otroligt glada och tacksamma att få dela denna dagen med familj och vänner. Det känns som det var mycket kärlek här hemma hos oss och det känns som att jag fortfarande befinner mig i ett födelsedagsrus. 

Här kommer några bilder från festen, tagna av Michaela.

Vi hann inte riktigt med allt så Kevin och Michaela hjälpte oss att fixa till skottkärrorna med is och dricka. 

Thomas föräldrar hade hjälpt oss att baka supergoda och fina kakor.

Så tack till alla som var här och gjorde vår dag till en oförglömlig dag. Känns som den dagen var mer fylld med kärlek och lycka än min rediga bröllopsdag. Känner mig så fylld av glädje och värme från alla.

Bildresultat för tack

Bildresultat för tack

 

 

5 Jul 2016