Förändring

Har väntat på denna dagen i flera veckor nu. Vet inte om jag har berättat det men jag håller på att spara ut till grått hår. Så är inte så tjusig i håret just nu. Är ganska gråhårig uppe på huvudet och på sidorna och bak är det fullt av gamla blekta färger. 

Tog ett par bilder men det var inte så lätt.

Så jag är väldigt spänd på hur det kommer att bli och om det kommer att bli en mer naturlig övergång till grått och kommer jag att trivas med att vara gråhårig. Ja vi får se, det kommer att visa sig.

Kommer att spendera många timmar hos Nathalie på Klippoteket på Hasslö idag. Så behöver till och med ha lite mat med mig.

Sen behöver jag fixa lite inköp till morgondagens morgonmöte innan det är dags för jobb.

Så imorgon bitti redan kl 8 ska vi ha Wellnetwork morgonmöte hos mig på Med omtanke på Hälsoplan 5. Då äter vi lite frukost tillsammans och jag ska även berätta lite om mig och min verksamhet. Imorgon har vi ingen föreläsare så då får vi lite mer tid till för mingel.

Det blir både spännande och lite nervöst att berätta för flera om mig och min verksamhet. Är ännu inte van att berätta för fler än kanske 3-4 stycken. Men det ska bli kul.

Så nu dags för frukost för min del innan det är dags att ge sig iväg på dagens äventyr.

 

 

 

 

Bildresultat för frukost

Önskar er alla en bra tisdag och lite sol framme just nu.

Bildresultat för tisdag

 

Kram Vendela

Bildresultat för tisdag

17 May 2016