Första februari

Ny månad och ytterligare lite närmare vår och sommar. Men det är också viktigt att inte bara längta framåt hela tiden till varmare tider. Viktigt att leva i nuet och njuta av livet. Varje kväll jag går och lägger mig så ser jag fram emot nästa dag och vad den kommer att ge mig. 

Det har inte alltid varit så, när jag var som mest nere så visste jag inte varför jag skulle kliva upp ur sängen. Men jag gjorde det och jag kämpade på. Jag kommer ihåg den jobbiga känslan och det är en helt otrolig känsla nu när jag älskar livet. Det är också därför jag älskar mitt jobb så mycket. Att få hjälpa andra vända sitt negativa liv till en positivt liv. Det är så underbart att få se mina klienter förändras och se livet på ett härligt sätt. Det är också lättare för mig att relatera till andra som haft liknade symptom som jag. Så det är svårt att i ord uttrycka hur mycket jag älskar mitt jobb.

Så känner du att du är redo att förändra ditt liv till det bättre så tveka inte att höra av dig till mig. Jag är verkligen ett levande bevis på att det är möjligt. Nu går det även bra att ses över skype. 

Onsdag idag och det verkar som att det är en dag då jag inte ska träna, i alla fall om jag tränat måndag och tisdag. Kände lika förra onsdagen, huvudet och kroppen känns tung. Så idag har jag tagit ett beslut att träna två dagar, vila en dag och sen träna två dagar, de veckor som jag får ihop det på det sättet. Så det verkar som att jag ska hålla mig till max fyra gånger per vecka. Så får vi se om kroppen är med på det. Har ju skrivit det tidigare, min kropp och jag är inte riktigt sams där.

Idag blir det Wellnetworklunch på Två rum och kök och sen jobb. Senare i eftermiddag är det dags för skype-samtal med mina kurskollegor. Ser med glädje fram emot alla möten idag.

Önskar er en härlig onsdag.

Kram Vendela

 

 

1 Feb 2017