Första fredagen i februari

I går morse var det Wellnetwork styrelsemöte, vi träffades hos Malin som håller till på Gräsvik i en av de äldre byggnaderna. Där inne var det väldigt kallt så satt och frös i ca 2,5 timme. Blir så trött och helt slut när jag fryser. Jobbigt.

Efter mötet, ut i kylan och veckohandlade på maxi, ut i kylan igen och hem för att äta lite lunch och sen ut i kylan igen för att köra till stan för jobb. Så frös väldigt mycket igår. Tur att mitt rum på Hälsoplan är varmt och skönt så jag till slut blev varm.

När jag kom hem i går kväll kände jag mig väldigt trött, jag åt lite, tittade på KHK, som förlorade igen, och vilade i soffan. Kroppen kändes helt slut. Som jag skrev för några dagar sen så ser jag alltid fram emot nästa dag och ska jag träna så längtar jag till det. Men igår var jag så trött att jag inte ens kunde tänka mig att jag skulle orka någonting idag. Men tog inget beslut igår utan väntade till morgonen för att känna efter. Sov dåligt i natt och det gjorde mig ju inte direkt piggare idag. 

Så ingen träning idag, planen var även att städa och baka. Känner mig lite piggare nu efter frukosten så kommer i alla fall att städa lite. Sen får vi se om det blir bakning eller soffläge. 

Det är väldigt sällan jag är sjuk, (peppar, peppar), så som förkylning, feber och liknade, men ibland så säger min kropp ifrån och då får jag acceptera det. Nu händer det ganska sällan och jag har lärt mig att det är så. Tidigare blev jag väldigt frustrerad över detta och hade svårt att acceptera det, men nu accepterar jag det och det är skönt. Kroppen talar till dig och då är det bäst att lyssna så att det inte blir värre. Det är också viktigt för mig att planera mina dagar så att det inte blir för mycket, men ibland blir det så och då kan det hända att kroppen säger ifrån. Jag har blivit mycket bättre på att lyssna på min kropp för jag vill verkligen inte bli utbränd igen, utan nu vill jag leva mitt härliga liv i så stor utsträcknin som möjligt.

Det kommer att bli en lugn fredag för mig och i kväll blir det som vanligt fredagsmys här hemma tillsammans med Thomas. 

Jag hoppas jag är piggare imorgon för planen är att göra lite inköp vi behöver. På söndag behöver jag förbereda för vår lilla tapasmiddag nästa fredag, får inte riktigt ihop det i veckan.

Önskar er en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

3 Feb 2017