Fotografera brösten

Skrev inget igår på grund av en mycket låg dag. Hade det väldigt tufft men lyckades ta mig till maxi för att veckohandla och sen hem och vila. Grät mycket och kan inte riktigt komma på vad det är som händer med mig eller vad jag har gjort med mig själv för att jag ska vara så här låg. Väldigt jobbigt. Minnen kommer tillbaka från min tid som utbränd. Usch, usch, usch dit vill jag verkligen inte igen.

På kvällen var det träff med Andmammorna och ett tag var jag orolig att jag inte skulle kunna åka dit på grund av alla tårar som inte ville sluta rinna.

.

Men jag samlade ihop mig och åkte för det var något jag verkligen ville och verkligen behövde och det blev jättebra. Vi skrattde mycket, pratade om viktiga ting här i livet, fikade och gjorde roliga övningar. Så när jag åkte hem så kändes det så mycket bättre. Tack till er alla för att ni fick mig att må bättre. Fick även fina ord i vår grupp på Facebook. Jag skrev och tackade för att de fick mig att må bättre och då fick jag ett svar: Tack själv, du får mig att må bra. Tänk att ord kan göra så mycket. Så nu bär jag med mig de orden idag.

Jag sov till och med bättre i natt. Det har varit lite si och så med det ett tag nu. Jag sover ju aldrig bra men ibland sover jag sämre och då blir det tufft. Men i natt har jag återhämtat mig lite extra. Tacksam för det. Så idag känner jag mig ganska ok. Lite tungt är det men jag vill verkligen inte vara där nere så jag ska göra vad jag kan för att inte hamna djupare ner.

I dag är det dags för mammografi så ska snart ge mig iväg till sjukhuset. Sen blir det jobb och sen har jag date men min vän från USA. Vi ses inte alls ofta så det ser jag verkligen fram emot. Hon har nyligen varit på semester i Los Angeles så det vill jag gärna höra om. Thomas och jag har pratat ett tag om att åka dit. När vi bodde i USA var tanken att vi skulle åka dit men just den tiden vi skulle dit så hittade vi bara dyra sunkiga hotell så vi hoppade det då. Men hoppas kunna resa dit snart.

Ikväll är det både ishockey och EM-kval i handboll på TV i stort sett samtidigt så vi får se vilken match som är mest intressant.

Önskar er en skön torsdag.

Kram Vendela

 

 

3 Nov 2016