Fredag den 13 maj

Ja idag är det fredagen den 13:e, ska visst vara en otursdag, men jag vet inte varför. Jag hoppas jag inte får äta upp det sen. 

Igår var jag och mina kollegor i Wellnetwork i Ronneby på kunskapskällan för att lära oss ytterligare om att visa upp oss på sociala medier tillsammans med Micke Gunnarsson.

Igår handlade det väldigt mycket om instagram. Så nu har jag lärt mig en hel del om det. Vill ni följa mig på instagram så heter jag: vendela_med_omtanke. Gå ju även bra att söka på mitt namn.

Efter kursen var vi ganska många som promenerade bort till Mandeltårtan för att äta lunch. 

Bildresultat för mandeltårtan ronneby

Igår kunde vi sitta ute och äta och det är ju alltid lite extra mysigt. Men har man inte så mycket tid så kan jag inte rekommendera att gå tid. För det tar tid innan man får sin mat.

Efter det hade jag och Marie Sjöström ett långt möte i bilen på väg hem och utanför hennes hem innan jag körde vidare till Maxi och gjorde veckans matinköp.

Så kände mig ganska mör när jag kom hem men då var det dags för lite mailjobb innan mat och vila i uterummet.

Igår när jag behövde gå upp tidigare än vad jag brukar så var jag så trött. Idag när jag inte behövde gå upp lika tidigt vaknade jag ganska tidigt och kände att jag sovit klart, inte direkt pigg men ändå. Men det är väl alltid lite lättare att få vakna så, när man vet att man kan ligga kvar en tag.

Idag var det dags för lite rodd igen. Tappade orken snabbt idag så det fick bli ett kortare pass. Men sammanlagt så har jag kört mer än vad jag tidagare har gjort på två tillfällen. Gjorde lite annan träning istället. Då kom jag på en liten idé till vår 50-års fest i sommar. Får se om Thomas går med på det. Lite utanför vår comfortzone. Så jag hoppas vi får till det.

Mitt face efter träning. Svettig, trött och lite nöjd.

Sen blev det dusch och därefter frukost och morgontidning i uterummet.

Så min dag har börjat toppenbra. Snart är det dags att ge sig iväg till stan för att jobba. Eller jobb, det är ju så fantastiskt underbart att få hjälpa andra att få må bättre och leva sitt liv mer fullt ut. 

I eftermiddag kommer våra nya sängar så det kommer nog bli lite extra skönt att få gå och lägga sig ikväll.

I helgen hoppas jag på lite jobb ute i trädgården och lite mys med god mat. Hoppas även att få se en underhållande match med Hasslö på söndag.

Önskar er alla en härlig fredag och toppenhelg.

Bildresultat för helg

Kram Vendela

Bildresultat för hjärta

13 May 2016