Fredag med lunchdate

Blev ett långt samtal med Barbro på skype igår. Sen blev det städning och sen tog jag det lugnt resten av dagen. Skönt det med ibland.

KHK förlorade igen och igår var det mycket för att domaren var så sjukt orättvis så det går knappt att prata om för jag blir så förbaskat arg. Det får bara inte gå till så. Usch och fy. Hade jag varit spelarna så hade jag lämnat isen, så illa var det.

Idag har jag börjat min morgon med kettlebellträning, fortfarande med några färre repetioner, dusch och god frukost. Så en väldigt bra början på min fredagsmorgon.

Ska snart köra in till stan för en lunchdate med några av mina gamla kollegor på Hälsogränden. Så det ser jag verkligen fram emot. Ska även hinna med några ärenden.

Ikväll blir det fredagsmys här hemma med lite god mat och tv. Även om det är i stort sett detsamma för oss varje fredag, förutom att vi äter lite olika mat, så bara älskar jag det. Ser fram emot det varje fredag, det är något speciellt med det.

Vi har inte bestämt något speciellt för helgen förutom att vi ska till Linus och Pauline och fira Linus 26-årsdag. Så då blir det lite god mat där tror jag.

Sen får vi se vad helgen mer har att erbjuda.

Önskar er alla en härlig fredag och skön helg.

Kram Vendela

 

27 Jan 2017