Fredagsmys

Hämtade mina glasögon i tisdags, glasögonen är jättefina men jag är nog inte redo för progressiva glasögon ännu. Jag ser väldigt bra på långt håll, behöver inte glasögon när jag kör bil eller tittar på tv utan det är när jag ska läsa. Så jag fortsätter ett tag till med endast läsglasögon. Som tur är har Specsavers 3 månaders helt nöjd garanti så ska lämna tillbaka dem nästa vecka.

Träffade även min mentor i tisdags och det var en mycket givande träff.

I onsdags coachade jag på förmiddagen och sen hade jag en lunchdate i Kallinge. Mycket god mat och fika. Tack för allt gott. 

I torsdags veckohandlade jag innan jag körde in och jobbade. Funkar ju att ha matvarorna i bilen nu när det är lite kallt ute. Min kund fick fransar och bryn färgade och jag vaxade överläpp för första gången. Så nu kan jag det också. 

Sen var det dags för tredje träffen på kvinnocirkeln. Efter det gick jag till Pauline som bjöd på middag. Tack så jättemycket. 

Idag är det fredag och jag är ledig. Började morgonen med yoga och efter det promenad med hundarna. Idag har jag inte tänkt att ägna mig åt något jobbrelaterat utan idag blir det bakning och städning. Förhoppningsvis hinner jag vila lite i eftermiddag. Mina nätter har inte varit dom bästa på sistone. 

Ser fram emot idol ikväll. Idolerna ska sjunga en låt av Darin. Gillar verkligen Darins låtar, röst och energi. Så det ska bli spännande att se. Vem tycker du bär bäst i idol i år? Min favorit är Lisa.

Önskar er en härlig fredag och skön helg. 

Hoppas vi ses på Hälsogränden. 

Kram Vendela

21 Nov 2014