Friskvårdsbidrag

Många företag erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag. Detta för att så många som möjligt ska ha möjlighet att göra saker på sin fritid som gör att vi mår bättre. Det finns en lista på vad som går under friskvårdsbidrag och det kan även vara företaget i sig som har egna regler. Företagen har även olika summor på sitt friskvårdsbidrag.

Jag har gått med i en hälosportal som heter Wellnet AB som även har ett samarbete med ICA-kort. Detta innebär att företag har samarbete med Wellnet och erbjuder sin personal friskvårdsbidrag på de tjänster som finns på Wellnets hemsida.

Bildresultat för wellnet ab

Bildresultat för wellnet ab

Wellnet AB jobbar på att fler behandlingar ska gå under Friskvårdsbidraget och jag hoppas verkligen att det blir så. För min del tycker inte jag att det är någon skillnad att gå på massage, zonterapi, gym, akupunktur, jympa, samtalsterapi, energiterapi m.m. Det får oss att må bra och jobba med oss själva på olika sätt.

Bildresultat för wellnet ab 

Den av mina tjänster som ingår i friskvårdsbirdraget är, energiterapi eller hypnoterapi som man också kan kalla det. Vill du läsa mer om energiterapi så välj Energiterapi i menyfältet. Vill du veta ännu mer så hör av dig så berättar jag mer.

Wellnet AB har även ett samarbete med ICA-kort och det innebär att du med ICA-kort får rabatt på de tjänster som finns på Wellnets hemsida. 

Bildresultat för wellnet ab

Just nu får du med ICA-kort hela 20 % rabatt på mina tjänster, kognitiv coaching, samtalsterapi och energiterapi fram till 11 oktober. Så passa på att boka tid. Mer info om de olika behandlingarna finns i menyfältet.

För att hitta mina tjänster på Wellnet så går ni in på:

www.ica.wellnet.se

I sökfältet skriver ni Med omtanke och då kommer mina tjänster fram.

Vill du läsa mer om Wellnet AB så går du in på:

www.wellnet.se

 

Jag hoppas vi ses på Hälsogränden.

Önskar er en bra dag.

Kram Vendela

 

 

 

 

10 Sep 2015