Ganska regnig helg

I fredags var det fantastiskt väder så när jag bakat klart satte jag mig ute i solstolen och läste lite. Kevin och Michaela kom förbi en stund och tvättade lite tvätt, deras tvättstuga var fullbokad denna veckan. Alltid kul när barnen kommer och hälsar på och kul att höra om hur det går med huset och deras planer.

Kvällen förgyllde vi med god mat, tv och lite skipbospel. Även Nikki ville vara med och spela.

Lördagen började som vanligt med en promenad och efter frukosten började vi med grillplatsen.

Det regnade en del när vi höll på men vi körde på.

Så här långt hann vi.

Sen var det dags att äta lunch och göra sig i ordning för att åka till Eringsboda och titta på Kevin och Hasslö Goif spela fotboll. Fick ta med oss en hel del för att gardera oss mot regnet.

Vi klarade oss ganska bra från regnet men det kom en redig skur. Bilden lånad från Michaelas blogg. Vill du läsa hennes blogg så hittar du den här: http://redleopardwoman.blogg.se/

Det var en viktigt match för Hasslö att vinna och det gjorde dom. Kevin gjorde första målet efter ca 1 minut. Sen hade Hasslö matchen hela tiden och vann med 4-0. Ett stort grattis till Hasslö Goif.

Hasslö ligger fortfarande etta i tabellen men några lag har spelat en match mindre så det är verkligen spännande det här. På lördag är det dags igen.

Div 6 Herrar Östra
Lag S D P
 
Hasslö GoIF 13 28 27
Hoby GIF 13 21 26
Ramdala IF 12 20 25
Kallinge SK 12 27 23
Blåningsmåla/ Eringsboda 12 16 22
BK Glasbacken 12 -2 17
Johannishus SK 13 -28 9
Fjärdsjömåla AIF 13 -37 6
Drottningskärs IF 12 -45 4

När den matchen var över så var det dags att köra hem och titta på nästa match på TV. Sverige mot Ryssland i kvalet till EM. Trodde på vinst men det blev förlust med 1-0. Tråkigt, tråkigt. Imorgon kväll är det dags igen. Då möter dom Österike. Då hoppas vi på vinst igen.

Bildresultat för em kval 2016

På söndagen lyckades vi få till en morgonpromenad utan regn. Annars var det mycket regn i söndags. Kallt och tråkigt. Pauline kom förbi en stund och förgyllde vår dag och jag klippte henne och vi fikade och pratade. Hade inte träffat henne på ett par veckor så det var verkligen på tiden.

Så ganska nöjd med min helg.

Jag hoppas ni också haft en avkopplande och skön helg.

Kram Vendela

 

 

 

 

7 Sep 2015