Glatt överraskad

Blev verkligen glatt överraskad av maten på Harrys i fredags. Servitören berättade att det var nya ägare som valt att satsa på maten. Mycket bra.

Jag valde att äta en ostburgare med tillberhör som var gjord på högrev och oxbringa. Supergod, ska bara komm ihåg att säga till att jag inte vill ha bröd nästa gång jag äter hamburare. Händer ju inte så ofta att jag väljer hamburare på restaurang. Äter nästan aldrig brödet när jag äter hamburgare. Tycker det tar så mycket av smaken på köttet.

Bildresultat för hamburgare

Thomas valde att äta en grillad kalventrecote som han tyckte var väldigt god.

Bildresultat för kalventrecote

Lördagen här hemma var lite tråkig tycker jag. Vi gjorde inte så mycket vettigt. Började morgonen med promenad och efter frukost blev det lite småpyssel här hemma. Senare på eftermiddagen fixade vi lite god mat och sen blev det mys framför tv:n.

Söndagen började också med promenad, här i Lösen hade det kommit en del snö så hundarna var inte alls så pigga på att gå. Så det fick bli en halvlång runda. Varför gå när inte hundarna vill, är ju ute för deras skull. Kan inte påstå att jag gillade vädret heller.

Bildresultat för tassar i snö

När vi sen åkte in till stan blev vi väldigt förvånade att det inte var någon snö alls där, helt grönt på gräset. Vi åkte in till Häslogränden för att fixa lite och vaxa mina ben. Så nu har jag hårfria och fina ben. Tack älskling.

Bildresultat för vaxa benen

Efter det var vi hembjudna till Pauline på fika. Mycket gott och mysigt. Tack hjärtat.

Bildresultat för chokladmuffins

När jag vaknade i går morse och tittade på väderappen på mobilen och det stod -8 grader ute så ville jag inte gå ut. Så jag började för ovanlighetens skull med frukost, sen gjorde jag mig iordning och efter det gick vi ut en liten stund. Men när hundarna hade gjort sitt så ville dom gå hem igen. Inte mig emot. Skönt att jag har hundar som inte heller gillar detta vädret. Då behöver jag inte ha dåligt samvete om vi inte går långt.

Lite ovanligt igår var också att jag hade kund på en måndag och jobbade lite administrativt på eftermiddag. Gjorde så denna veckan eftersom jag ska till Göteborg på onsdag på utbildning.

Kram Vendela

 

24 Nov 2015