God Jul

Ja tiden bara flyger i väg och idag är det julafton.

I lördags mådde jag bättre så då bakade jag och Thomas saffransbullar och kakor och gjorde lite julgodis, knäck och en marsipanrulle.

I söndags var alla barnen här med sina respektive och barn. Jag bara älskar att ha mina barn omkring mig. Men det är inte alltid så lätt att få ihop alla så när det händer så känns det extra härligt.

I måndags jobbade jag lite och fixade även till mina egna naglar. Thomas kom in till stan och vi tog en liten runda på stan som var lite mindre lyckad. Hittade inte det vi hade tänkt oss.

I går tisdag var både Thomas och jag lediga och började dagen med en morgonpromenad med hundarna. Efter frukost gjorde vi risgrynsgröt och bakade lite. På eftermiddagen tog vi en liten shoppingtur till amiralen innan vi åkte till Pauline och Linus för uppesittarkväll.

Vi blev bjudna på underbart god mat. Så supergott. 

Sen var det dags att spela bingolotto. Vi gjorde detta även förra julen och tyckte då att programmet var ganska underhållande. Men igår tyckte jag inte det var underhållande allsl. Blev ju inte direkt roligare när varken jag eller Thomas vanna något.

Men vi hade i alla fall en trevlig kväll hos Pauline och Linus.

Idag började vi med en långpromenad innan frukost och efter frukost satte vi igång att fixa till lite av julmaten. Snart kommer Pauline och då blir det lite jullunch.

I morgon eftermiddag kommer alla barnen igen. Så imorgon firar vi ännu mera jul.

Nu önskar jag er alla en underbart härlig jul och passa nu på att njuta av livet och må gott.

Julkramar till er.

Vendela

 

24 Dec 2014