Grå decembermåndag

I fredags gjorde jag lite goda knäck.

Helgen har varit väldigt lugn. I lördags var vi en sväng hem till Kevin och Michaela. Dom hade ett litet vattenläckage i källaren som Thomas hjälpte till med. Det var så länge sen vi sågs så det var så härligt att få träffa dom även om det vara var en liten stund, mina älskade barn. Känns när man inte får träffa dom på ett tag. Så nu har jag iallafall fått mig en liten dos.

Vi lyckades även hitta en vedkorg som vi tycker är ok. Vi köpte den på Jula och den var inte speciellt dyr eller snarare ganska billig. Så då blir jag alltid lite tveksam till kvalitén så vi får se hur länge den håller. Men nu kommer det helt klart bli mindre skräp på golvet.

Här en bild på den gamla på fel håll. Vi fick den i julklapp av Pauline och Linus för ett par år sen. Mycket fin, men det är inte kul med allt skräp på golvet.

Vi tittade på hockey på lördag eftermiddag och KHK förlorade igen. Men denna gången ändå en underhållande match. Så nu får vi hoppas att det blir vinst hemma på torsdag igen.

Söndagen var också en lugn dag som började med frukost och melodikrysset och sen blev det lite pyssel här hemma. 

Nu har även EM i handboll för damer startat och igår spelade Sverige mot Spanien och Sverige vann. En mycket bra och underhållande match. Så ska bli kul att fortsätta följa damerna i EM.

Måndag och en ny spännande vecka att se fram emot. Började min morgon på löpbandet och det gick bra. Nya rekord varje gång, även om dom är små. Hemmajobbdag idag och då blir det en hel del jobb vid datorn och utbildning.

Önskar er en härlig måndag.

Kram Vendela

 

 

 

 

 

5 Dec 2016