Grattis Pauline 25 år

Ja idag säger vi grattis till Pauline som fyller 25 år. Ett stort grattis till dig min älskade dotter.

Ja nu är vi hemma i Sverige igen och det känns så där med tanke på vädret. Men det är bara att gilla läget. Vi landade här hemma i fredags runt 22-tiden. Så det blev lite kval till fotbolls VM på TV innan läggdags och Sverige vann mot Luxemborg. Övriga helgen blev ganska lugn. I lördags efter frukost åkte vi och handlade lite matvaror. Lite tomt i kylen efter två veckor borta.

Sen har vi kommit på att vi inte behöver både soffa och matbord i uterummet så i lördags la jag upp bäddsoffan på Facebooks säljsida och den blev såld direkt. Så en vän och kollega kom och tittade på den på eftermiddagen och tog den med sig direkt. Så skönt när man vill sälja något och blir av med det direkt. Perfekt. På kvällen blev det lite god mat och TV.

Söndagen blev en lugn innedag här hemma.

Måndag och en ny spännnade vecka att se fram emot. Hemmajobb för mig idag. Har en del administrativt att jobba med idag och sen ska jag även baka tårta och förbereda maten till Paulines fördelsedagsmiddag senare idag. Så fullt upp här hemma idag.

Kvalet till fotbolls VM fortsätter ikväll. Sverige spelar mot Bulgarien och det är en viktig match att vinna. Så ikväll hejar vi igen.

Önskar er alla en härlig måndag och en spännande vecka att se fram emot.

Kram Vendela

10 Oct 2016