Haft lite semester

Hej på er i underbara sommarsverige. Jag bara njuter av Sverige och detta underbara väder. Spelar mig ingen roll att det är lite regn och moln ibland. Detta passar mig perfekt.

Vi har varit iväg på lite olika event.

Vi har varit på rundvandring i Karlskrona, Om ryssen kommer, och ätit lunch, tillsammans med Lottis och Jörgen. En födelsedagspresent från dom. Kul att få presenter när man får umgås med sina vänner.

Sen har vi varit i Borgholm och bott på Hotell Borgholm ett par nätter.

 

 

 

Bildresultat för hotell borgholm

Då passade vi även på att gå på Sommarstrand och se och lyssna på våra favoriter No Tjafs.

Bildresultat för no tjafs

Ett mycket underhållande coverband som i stort sett kan få vem som helst på bra humör.

Vi har också varit hos Kevin och Michaela och hjälp dom med att fälla några träd och i torsdags åkte vi till Blomstermåla där Thomas föräldrar bor och stannande där hela helgen. 

När vi då var nära Timmernabben så passade vi på att hälsa på kompisar som vi inte sett på flera år. Så det var riktigt kul att få träffa dom och sitta och prata i flera timmar. Vi tog även en liten tur till Oskarshamn där vi inte heller har varit på flera år.

Fredagskvällen var det en liten överraskningsfest för vår svåger Anders som snart fyller 50 år. På lördagen fortsatte firandet med lite olika lekar mitt på dagen och på kvällen blev det god mat och en mycket trevlig kväll.

I går söndag var det dags för nästa firande så vi åkte direkt från Blomstermåla till Marcus i Hässlegården som fyllde 28 år i måndags. Så mycket firande hela helgen.

Så när vi kom hem i går eftermiddag var jag ganska trött. Så det blev en stund på soffan i uterummet. Mycket behövligt.

Det går än så länge bra med min lilla löprunda. Så i morse gjorde jag min runda lite snabbare. Har lovat Thomas att jag ska hålla mig till denna lilla runda på 1,25 km till och med augusti ut. Undrar om jag klarar det. Men jag ska försöka. Det är så lätt att vilja springa längre när det känns bra. Men jag måste försöka komma ihåg hur illa det har gått de andra gångerna när jag kommit igång med löpningen efter uppehåll med onda hälsenor. Så nu vill jag verkligen att det ska funka.

Thomas jobbar igen, två veckor, innan det är dags två veckor semester igen. Nu ska jag ta tag i städningen som inte blivit av på ett tag eftersom vi inte har varit hemma så mycket.

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Önskar er alla en underbar sommarmåndag.

Bildresultat för måndag

Vi ses när vi ses.

Kram Vendela

Bildresultat för sommarhjärta

 

18 Jul 2016