Hälsenan

Känningen i hälsenan blev värre under fredagen. Men ingen direkt smärta. 

På fredagkvällen hade vi våra underbara grannar Lennart och Monica här på middag och kortspel.

Min lördag började med migrän. Mindre roligt, men lyckades få bukt på det efter några timmar. Kände mig ganska omtumlad men kunde ligga ute på solstolen och njuta av det härliga vädret.

Igår söndag var det frukostkalas hos Marcus som fyllde 27 år i lördags. Det bjöds på god frallfrukost och därefter glasstårta. Mums, mums.

Efter det körde Thomas och jag till Amiralen och Intersport. Hade börjat fundera på om mina löpskor var bra att springa i. Det var en bra sko jag hade men den är över ett år och dags att bytas ut. Kändes som jag köpte den dyraste skon i hela butiken. Himmel vad dyrt med löpskor. Senast jag köpte löpskor var i USA och där är det ju ungefär halva priset. Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer kunna fortsätta springa i denna superdyra sko.

En sko som känns bra på min fot. Hade jag fått välja färg hade jag valt en annan, hehe. Så min morgon började med en löprunda i de nya skorna. Kände av hälsenan hela tiden men ingen smärta. På promenaden efter kändes heller ingenting. Känner inte speciellt mycket nu när jag sitter här och skriver. Men jag kan tänka mig att jag så småningom kommer bli kall och stel och då kommer det att kännas mer. Men så länge jag inte känner smärta så hoppas jag att jag ska kunna fortsätta att springa. 

Vädret har ju varit helt ok i helgen och jag hoppas ni har haft tillfälle att njuta av det.

I lördags fick jag veta att det varit inbrott på Hälsogränden natten till fredag. Ingen har varit inne i mitt rum men i ett förråd där vi förvarar material och annat. Ska snart köra in till stan och se om dom tagit något från mig. Enligt prognosen ska det bli regn idag och tänkte då passa på att fixa till mina naglar.

Önskar er en bra vecka och en skön måndag.

Kram Vendela

 

 

 

13 Jul 2015