Hälsofestivalen

Måndag och en härlig ny vecka på gång. Det känns även som om vädret är på väg åt rätt håll. Idag behövde jag inte ta på mig fleeceunderstället på morgonpromenaden. Men löparvantarna och det tunna hårbandet över öronen fick jag behålla på. Men snart slipper jag nog det med.

I lördags stod jag på Hälsofestivalen och berättade om mitt företag och vad jag gör. Jag fokuerade mycket på coaching och energiterpi. Berättade mycket om energiterapin och det var väldigt många som tyckte det lät väldigt spännande och intressant. Det är en mycket bra behandlingsform som kan hjälpa dig effektivt på ganska kort tid.

Det var mycket roligt att träffa alla besökarna och även de andra utställarna. Men var väldigt trött när jag kom hem. Tack till er alla som besökte mig och Hälsofestivalen. Ni får gärna berätta vad ni tyckte om Häslofestivalen. Om det var något som ni saknade eller vad som var bra.

I söndags var det dags att klippa gräset och sätta potatis. Det var en härlig dag att vara ute och jobba på.

Tittade även på den spännande SHL-finalen mellan Växjö-Skellefteå. Jag hejar på Växjö och nu står det 2-2 i matcher. Ny match imorgon tisdag.

I eftermiddag ska jag träffa en ny klient som jag ska hjälpa att må bättre och kunna njuta av livet.

Jag önskar er alla en härlig vecka och jag hoppas ni njuter av livet.

Kram Vendela

 

 

20 Apr 2015