Härlig helg

Fredagen bjöd på gräsklippning i det varma sköna vädret. Efter det blev jag bjuden på räksmörgås inne hos mina underbara grännar Monica och Lennart. Mumsigt var det.

 

Bildresultat för räksmörgås

Sen var det dags att duscha och ge sig i väg till Ronneby flygplats och hämta Thomas som kom från Stockholm. Planet landade nästan i tid och vi körde mot Hasslö för att se Kevin spela fotboll mot Glasbacken som är ett utvecklingslag från Ronneby.

Härlig bild på Kevin in action.

Bildresultat för hasslö goif

Det var en mycket underhållande match emellanåt. Men domaren som dömde var inte så bra och då blir det alltid mycket gnäll och dålig stämning på planen. Inte alls kul. Hasslö tog ledningen med 2-0 i första halvlek. Men efter pausvilan så gjorde Glasbacken två snabba mål. Aj, aj, aj inte bra. Men Hasslö kämpade på och lyckades få in bollen när det bara var några minuter. Åh vilket jubel det blev på läktaren och runt om. Så härligt. Så just nu leder Hasslö serien. Så nu håller vi tummarna att det håller hela vägen.

Div 6 Herrar Östra
Lag S D P

 

 

Hasslö GoIF 12 24 24
Kallinge SK 11 29 23
Hoby GIF 12 19 23
Blåningsmåla/ Eringsboda 11 20 22
Ramdala IF 11 14 22
BK Glasbacken 11 -2 16
Johannishus SK 12 -28 8
Fjärdsjömåla AIF 12 -31 6
Drottningskärs IF 12 -45 4

Lördagen började med en skön långpromenad och sen frukost ute i det härliga vädret tillsammans med melodikrysset. Efter frukosten fyllde vi släpet med gamla träd och grenar och körde till tippen med det. När släpet var tömt så passade vi på att köra till Byggmax för att köpa lite stenplattor till grillplatsen vi planerar att bygga.

När vi kom hem blev det lite lunch och sen var det ju riktigt sommarväder så då ville jag unna mig, troligvis det sista, lite poolhäng och det blev även några dopp i poolen. Får verkligen passa på att njuta när man har chansen.

 

Söndagen började också med en härlig långpromenad, lite kyligare idag så fick sitta i uterummet och äta frukost och lösa melodikrysset. Sen klippte jag Thomas innan vi gav oss iväg för att leta efter ett runt köksbord med iläggsskivor. Vi hittade några men dom var sjukt dyra. Så vi får vänta lite till.

Bildresultat för runt köksbord

Bildresultat för runt köksbord

 

Bildresultat för runt köksbord

Bildresultat för runt köksbord

På kvällen kom Kevin och gjorde oss sällskap till middagen. Alltid lika kul när barnen kommer och umgås.

Så haft en mycket bra helg och gjort både nytta och njutit av ledig tid.

Kram Vendela

 

 

31 Aug 2015