Härlig julhelg

Haft en mycket skön och god julhelg. 

Julafton var lugn och skön. Pauline, Thomas och jag började julafton med lunch vid 14-tiden. Vi brukar i vanliga fall äta risgrynsgröt till lunch med denna gången delade vi upp julmaten istället. Så till lunch åt vi det kalla på julbordet och en räkomelett. Allt var så himla gott.

Klockan 15 var det dags för Kalle och hans vänner och då mumsade vi på lite julgodis. Sen tog vi det bara lugnt och delade ut några julklappar.

Sen började magen bli lite hungrig igen så då fixade vi till den varma maten på julbordet. Men jag tyckte att den kalla maten till lunchen var klart godast.

Tyckte det var så bra att dela upp julmaten så man kan äta lite mer av det man tycker är extra gott och man behöver inte bli övermätt heller. Perfekt tycker jag.

Juldagen var det dags för mera julfirande. På eftermiddagen kom alla barnen med respektive och barnbarn. Så vi började med julmat och därefter delade vi ut julklapparna.

Får ta kort på julklapparna och visa lite senare.

Annandagen åkte vi in till stan på eftermiddagen för att titta på Kevin när han spelade Lyckå cup i idrottshallen. Dom spelade jämna matcher och vann en. Men det var spännande matcher och väldigt underhållande.

Har även hunnit med att titta på JVM i hockey. Sverige har vunnit båda sina matcher.

Lördag och söndag har vi donat lite här hemma. Undrar var dom här sex lediga dagarna tog vägen?

Idag ska jag jobba, det blir fransar och energiterapi och jag ska även träffa min mentor.

Senare i kväll blir det JVM igen. Då håller vi tummarna att dom vinner igen.

Nu är det inte många dagar kvar på detta året. Men jag hoppas att alla har haft en bra år och ser fram emot ett nytt spännande år.

Önskar er alla en bra dag.

Kram Vendela

 

29 Dec 2014