Hej måndag!

Ja då var det måndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Bildresultat för ny vecka

Nu har jag lyckats få till bilderna när jag gjorde mangoglass. Så här kommer dom.

Endast tre ingredienser, ett paket fryst mango, en halv banan och 1 dl yoghurt.

 

Använde denna yoghurt.

Den färdiga mumsiga och nyttiga glassen.

Vill ni göra denna glassen så hittar ni receptet här:

http://tidningenhembakat.se/bloggar/lindas-bakskola/nyttig-mangoglass-utan-socker/

Det var ju lite tungt i fredags som jag skrev men jag gav mig själv en spark i baken och städade lite här hemma. Ingen jättenoga städning men jag gjorde det ändå. 

Sen tog jag det lungt resten av dagen och samlade kraft. Till kvällen blev det lite god mat och mys i soffan med bland annat hockey och film

På fredagen meddelande Kevin att dom skulle spela sin första träningsmatch i Kallinge på lördagen. Vi var lite tveksamma att åka på grund av vädret. Men vi resonerade så att stå i kyla och titta på en hel match var inte tänkbart. Så vi åkte dit till andra halvlek fullt påbylsade med kläder. Vi lyckades hitta en plats med lite lä så det gick bra. Men det kändes på slutet att kylan började krypa innanför kläderna. Vi hade även tur med nederbörden för när matchen var slut började det snöregna ordentligt. Matchen var inte så händelsefylld, den slutade 0-0 mot Backaryd, men blir ofta så när det är första matchen på säsongen. Men ser verkligen fram emot att följa Hasslös resa i 5:an denna säsong.

Bildresultat för hasslö goif fotboll

Sen fortsatte lördagen här hemma med att få ordning i arbetsrummet, vi har kommit en bit på väg men en hel del kvar. Sen blev det hockey på TV och denna gången vann KHK borta mot HV71. Mycket bra gjort. 

Tittade även på Melodifestivalen som jag tycker var den sämsta för i år. 

Det var Lisa Ajax och Oskar Zia som gick direkt till final. 

Lisa Ajax och Oscar Zia är i final i Melodifestivalen 2016.

Tycker om dom båda två. Lisa har en fantastisk röst, men tycker inte att hennes röst kom fram i hennes låt. Oskar Zia var full av energi men vet inte, tycker låten var så där. Men båda kanske blir bättre när jag hört dom fler gånger.

Söndagen började med frukost och melodikrysset. Efter det var det dags att redovisa momsen. Men det gick inte hela vägen på grund av att min bankdosa helt plötsligt inte ville ha koden. Så den blev blockerad. Just nu känns det som om allt inte går min väg. Helt sjukt just nu. Ni vet när vad du än gör så går något fel. Till slut blir man nästan galen och undrar vad är det frågan om. Vad är det jag behöver lära mig eller vad är det som ska stärka mig? Men snart vänder det, eller hur?

Bildresultat för allt jag gör blir fel

Söndagen fortsatte med att leta ny säng. Vi har haft vår säng i 12 år nu, så dags att byta. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu, ska titta lite till. Eftermiddagen tillbringade jag i arbetsrummet med att få ännu mer ordning. Så nu är ett av skåpen helt tomt och ska ut till försäljning. Känns skönt.

Så detta skåp är nu tomt och ska säljas. Någon som är intresserad?

Morgonen idag började med rodd som gick lite sämre än förra veckan. Känns ju inte jättebra, men inget att gå i taket för. Blir hemmajobb vid datorn idag och sen i väg till banken för att fixa min bankdosa. Efter det ska vi titta lite mer på säng.

Önskar er alla en bra måndag och bra vecka.

Bildresultat för måndag

Kram Vendela

 

 

 

 

 

 

 

22 Feb 2016