Helgen i Wämöparken

Har haft en fantastisk helg i Wämöparken. Kände mig lite tveksam fredag kväll och lördag morgon men när det väl kom igång med besökare så kändes det jättebra.

Bildresultat för sweden wellness festival

 

 

Jag, Marie Sjöström som har Alternativet i Karlskrona och Marita Ringberg som har Maritas Kristallängel delade på en plats.

Marie och jag gjorde även behandlingar på 20 minuter för 100 kr. Jag erbjöd Kraniosakral terapi och Marie erbjöd Zonterapi. Vi hade en behandling varje halvtimma och körde varannan gång. Vi hade fullt upp och alla tider bokade.

Se här, hittade en bild på mig när jag ger kraniosakral terapi när jag googlade på Sweden Wellnes festival.

Bildresultat för sweden wellness festival

Marita sålde sina budskapsänglar. Även där var det stort intresse. Många som ville känna och läsa budskap.

Inte jättemånga utställare och inte jättemånga besökare. Men för min del var det en jättebra helg. Fullt upp i stort sett hela tiden. 

Thomas har varit så snäll och hjälpsam hela helgen. I lördags morse körde han mig dit och hjälpte oss med tältet och annat. Sen åkte han hem och städade och gjorde massa annan bra här hemma. När det var slut i lördags kom han och hämtade mig och hjälpte till att plocka ihop. När vi kom hem hade han lagat supergod middag. Likadant på söndagen han körde mig dit och hjälpte till att få sakerna på plats igen. Då passade han även på att prova lite olika behandlingar på festivalen innan han åkte hem och klippte gräset och annat pyssel här hemma.

När söndagen var slut kom han återigen och hämtade mig och hjälpte oss att plocka ihop allt igen. Så tack till min underbara hjälpsamma man. Älskar dig.

Ja det blir lite för mycket för mig med två hela dagar så igår kväll började kroppen protestera med värk i övre rygg och arm. Hela kroppen känns sliten idag så behöver verkligen vila och återhämta mig idag. Tur att det är så fint väder så det kan nog bli några timmar ute i solen idag. Det behöver jag. Har en hel det jobb denna veckan. 

Hoppas ni också haft en härlig helg. Men kanske lite lugnare än min.

Önskar er en toppenmåndag och en ny spännande vecka att se fram emot.

Bildresultat för ny vecka

Kram Vendela

Hallon, Bär, Frukter, Mat, Red, Rosa

 

 

22 Aug 2016