Hemma igen

Det var mycket skönt att komma hem i fredags kväll. Tågresan till Arlanda och flygresan till Ronneby gick utan problem. Väl hemma blev det lite fredagsmys i soffan och lite TV.

Även om man i stort sett är tvungen att promenera hundarna varje dag så känner jag ju att det är bra för mig. Så nu när jag varit iväg har jag faktiskt saknat det och hade sett fram emot en långpromenad på lördag morgon. Men då regnade det och då går i alla fall inte jag en promendad speciellt inte med hundar som inte gillar att vara ute i regn.

Regnade ju i stort sett hela lördagen men på söndag morgon regnade det inte så då kunde vi gå en efterlängtad promenad. Även om inte vädret var det bästa så var det ändå skönt att få röra på sig. Blev ju inte så mycket av den varan när jag var i Stockholm.

Passade även på att klippa gräset och ta bort en del löv från tomten på söndagen. Var väldigt länge sen jag klippte gräset så behovet var stort. Helt sjukt att klippa gräset i mitten på november. Men det gör mig ingenting, är så glad att det inte är kallare än så här. 

Idag måndag öser regnet ner igen så jag började morgonen med ett yogapass. Har inte yogat sen jag var i USA. Har känt ett visst motstånd som jag inte vet varför. Men idag var det dags och det kändes bra så mitt mål är att fortsätta yoga när det finns tid och plats.

Känner att jag vill fokusera ännu mer på mig själv nu. Känna mig själv och mina känslor ännu bättre, fokusera på min utbildning och min nystart av företaget på Hälsogränden.

Idag har jag en hemmadag och då blir det jobb med hemsida, mail, bokföring, samtal, tvätt m.m.

Några bilder från mitt hotellrum i Stockholm, Scandic Klara vid Hötorget.

Bild

Bild

Bild

Ett helt ok rum med en stor skön säng.

Jag önskar er alla en bra start på veckan och en skön måndag.

Hoppas vi ses på Hälsogränden.

Kram Vendela

 

 

 

17 Nov 2014