Diplomerad Energiterapeut

Nu har jag landat hemma igen efter en mycket bra utbildningsvecka i Stockholm. 

Fick vara med om många fantastiska behandlingar så det hände mycket med oss alla denna veckan.

Själv kom jag ner till när jag var 2 år och det var där jag började känna mig otrygg. Vi jobbade därifrån och jag tog hand om mitt lilla barn. Så det känns fantastiskt bra.

Det är vår barndom som formar vårt liv. Även om våra föräldrar vill oss väl så kan det bli så fel. Ett barn som kanske är lite klantigt och snubblar och snavar lite överallt, så är det ju så lätt att säga lite skämtsamt, oj vad klumpig du är. Får barnen höra det många gånger så kommer barnet tro att den är klumpig och när det beslutet tas så sitter det kvar även i vuxen ålder. 

Du kanske fick höra, vilken otur du har hela tiden, när du var liten. I vuxen ålder känner du fortfarande att du har otur hela tiden. Det är också väldigt lätt att få någon att tröstäta. När ett barn är ledsen och tröstas med en kaka eller något annan gott. Så förknippar vi tröst med mat även i vuxen ålder.

Dessa beslut som vi tar när vi är barn, kan man med hjälp av energiterapi möta och lösa upp.

Känner du dig lite nyfiken på att prova energiterapi så passa på att boka en tid innan jag höjer priset i april. Nu i mars är priset 500 kr och vill du gå fler gånger så behåller du det priset. Du behöver göra din bokning senast 31 mars men behandlingen kan göras senare.

Känner mig väldigt stolt och glad över detta diplom.

Eftersom jag nu är Diplomerad Energiterapeut så kommer priset från och med 1 april att vara 775 kr/1,5 timme. Så passa på nu innan priset höjs.

För bokning och frågor ring 0733-204003 eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan.

Önskar er alla en härlig dag.

Jag hoppas vi ses på Hälsogränden.

Kram Vendela

 

 

24 Mar 2015